Prima pagină » National » O tânără mamă, din Zalău, a murit în drum spre spital. Suferea de o boală gravă
O tânără mamă, din Zalău, a murit în drum spre spital. Suferea de o boală gravă

O tânără mamă, din Zalău, a murit în drum spre spital. Suferea de o boală gravă

07 iul. 2021, 11:12,
în National

O tânără mamă, din Zalău, a murit în drum spre spital la doar 24 de ani. Femeia, pe nume Denisa, acuza stări de rău când se afla acasă. Aceasta a decis să meargă la spital însă, din nefericire, inima ei s-a oprit pe drum.

Tânăra din Zalău era mama a doi copii care se aflau lângă în ea în momentul în care a a început să se simtă rău.

O tânără mamă, din Zalău, a murit la 24 de ani

Familia a apelat imediat numărul unic de urgență 112. La fața locului a ajuns o salvare care urma să o transporte la spital. În drum spre unitatea spitalicească starea acesteia s-a înrăutățit. În ciuda efortului depus de medici, care au încercat să o resusciteze, inima femeii a cedat și a fost declarat decesul.

Denisa se bucura din plin de viață și de familia pe care o avea. Aceasta avea o fetiță de șase ani și un băiețel de patru ani. Cu un an în urmă, destinul i s-a schimbat complet.

Ea a mers la doctor și a aflat că are o boală incurabilă.

Cu toate că a urmat un tratament strict, boala a avansat și într-un final a răpit-o de lângă copiii ei.

Cu doar un an în urmă a murit și sora Denisei tot de o boală incurabilă. Cele două surori au avut parte de un destin tragic.

Accident cumplit în Baia Mare. O tânără si-a pierdut viata

O alta tragedie a avut loc si in Baia Mare. O tanara a fost spulberată sâmbătă seară, 3 iulie 2021, într-o staţie de autobuz din Baia Mare, alături de soţul ei. Aceasta a murit în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator.

Cadrele medicale din spitalul băimărean au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute, însă toate eforturile au fost în zadar, decesul fiind declarat în cele din urmă.

În acelaşi timp, soţul ei, Raul, a fost transferat la un spital din Cluj Napoca, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat în jur de13 ore şi, conform unor surse, va fi supus şi altor operaţii în perioada următoare, având nevoie de transfuzii.

Un alt accident rutier mortal a avut loc în Bistrița Năsăud. O cameră de supraveghere a surprins momentul impactului din localitatea Șieu-Măgheruș, în care o gravidă de 32 de ani a murit pe loc, din nefericire.

În autovehiculul în care se afla viitoarea mămică mai erau soţul şi copilul lor, în vârstă de doar doi ani. Aceștia au ajuns la spital pentru a primi îngriji medicale de specialitate. Celălalt şofer, în vârstă de 34 de ani, care se face vinovat de incidentul rutier a ajuns, de asemenea, la spital.

Femeia, care a fost resusitată de echipa de salvatori timp de aproximativ o oră, dar nu a avut nicio şansă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *