Prima pagină » International » O tânără însărcinată a murit la spital! Rudele i-au bătut pe paramedici și au distrus morga spitalului
O tânără însărcinată a murit la spital! Rudele i-au bătut pe paramedici și au distrus morga spitalului

O tânără însărcinată a murit la spital! Rudele i-au bătut pe paramedici și au distrus morga spitalului

15 sept. 2023, 11:50, 1 ,
în International

O tânără însărcinată a murit la spital. Giorgia Migliarba, în vârsta de 28 de ani, mamă a 3 copii, a ajuns la spitalul Villa Sofia din Palermo deja în stop cardiac. Tânăra era în luna a șasea de sarcină. Tânăra a murit cu bebelușul pe care îl purta în pântece, cauza morții nefiind încă stabilită. Câțiva membri ai familiei femeii au atacat paramedicii de pe ambulanță, acuzând că au ajuns prea târziu, în timp ce alții au distrus camera de urgență, dar și morga spitalului.

O tânără însărcinată a murit la spital!

Giorgia Migliarba avusese niște probleme cu urechile și o durere de cap recurentă recent dar, cel puțin până marți, 12 septembrie 2023, nimic nu ar fi anunțat tragedia care avea să aibă loc. Aceasta a mers să-și ia unul dintre copiii de la școală și o găsise pe tânără deja inconștientă.

Femeia s-ar fi simțit rău în timp ce se afla acasă în via Costante Girardengo. Imediat s-a sunat la 112 și a fost trimisă o ambulanță de la spitalul Cervello. Totuși, pentru a nu pierde timp în așteptarea salvării, membrii familiei au decis să o ducă la spital. Când a ajuns la spital, starea de sănătate a tinerei se agravase, aceasta intrând în stop cardiac, au spus medicii.

„Este absurd, cineva o auzise vorbind cu zece minute mai devreme. Își rugase soțul să meargă să ia unul dintre copii ca să se odihnească”, a povestit o prietenă a Giorgiei Migliarba.

Medicii de la Vila Sofia au încercat timp de aproximativ o oră să o resusciteze pe femeie și să-i repornească inima. În ciuda eforturilor, nu s-a putut face nimic pentru ea.

Tânăra nu avusese niciodată probleme deosebite de sănătate care să explice tragedia. În urma inspectării cadavrului, Parchetul nu a considerat necesar să dispună efectuarea necropsie.

Giorgia, spun prietenii, a fost o tânără care și-a dedicat timpul casei, soțului și copiilor ei. Pentru a contribui la economia familiei, a vândut diverse obiecte folosind social media ca o mică vitrină, alternând imagini cu produse cu alte fotografii cu copiii săi.

„Ai fost o persoană foarte dulce”, a comentat Francesca la o fotografie în care apăreau împreună.

„Ne cunoșteam de ani de zile, erai o fată bună. Ne va fi foarte dor de tine, să ai o călătorie în siguranță cu micuța ta creatură”, a spus Elena, o altă prietenă.

Au bătut paramedicii și au distrus morga spitalului

În condițiile în care se adunaseră mai mulți membri ai familiei tinerei, de teama unor reacții violente, la fața locului au sosit opt echipaje de poliție și o dubă de intervenție.

Momentele de cea mai mare tensiune au avut loc atunci când unii dintre membrii familiei și prietenii au văzut pe cineva privind pe una dintre ferestrele de la primul etaj și filmând scena cu un smartphone.

Cineva, care nu i-ar fi plăcut gestul, a aruncat cu sticle în acești oameni, în timp ce alții ar fi încercat chiar să urce pentru a ajunge la acești oameni și să le ceară socoteală pentru ceea ce făceau.

Un jurnalist a fost și el agresat de unul dintre membrii familiei tinerei, fiind luat de gât și lovit în bărbie.

Comportamentul membrilor familiei tinerei însărcinate, ce a murit la spital, a fost filmat cu telefoane mobile de unii dintre pacienți.

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Cunoaștem fenomenul ! E tipic hetniei dăscremenate ! , au si italienii sutele de mii de Zingara ai lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`