Prima pagină » Local » O tânără în vârstă de 17 ani s-a sinucis! A fost găsită fără suflare în curtea bunicilor – Galerie Foto

O tânără în vârstă de 17 ani s-a sinucis! A fost găsită fără suflare în curtea bunicilor – Galerie Foto

11 mai 2021, 21:34,
în Local

Dramă într-o familie din Iași! Denisa, o tânără în vârstă de 17 ani, și-a pus capăt zilelor. Aceasta s-a spânzurat în curtea bunicilor la care venise în vizită. Descoperirea șocantă a fost făcută de vecini care au sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

Conform informațiilor se pare că tânăra venise în vizită la bunici în localitatea Hodora, lucru pe care îl făcea deseori după ce finaliza programul de la locul de muncă. Aceasta era angajată ca bonă. O apropiată a acesteia a mărturisit că Denisa i-ar fi spus că își dorește să plece la tatăl său, care a încetat din viață în urmă cu ceva vreme, și că îi va fi dor de acele locuri. În ciuda faptului că încă nu împlinise vârsta de 18 ani, tânăra locuia separat de mama sa care s-a recăsătorit și mutat cu un bărbat în satul Belcești.

La scurt timp după tragicul eveniment, pe rețelele de socializare au apărut numeroase postări făcute de apropiați și familie. Aceștia și-au exprimat regretul dar și nedumerirea cu privire la gestul extrem al Denisei.

„Dumnezeu sa te ierte draga mea colega
Nu trebuia sa parcurgi la asemenea lucruri țin minte ca ma strigai când ma vedeai sa vin la tine ?
Unde-i Denisa mea ce la scoala juca Fotbal cu mine?
Unde te ai dus scumpo ?
Trebuia sa dansam in fața celorlalți colegi la majoratul tău!
Sincere păreri din partea mea!
Veii rămâne colega mea de acolo de sus! ???”, scris o colegă.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`