Prima pagină » Local » O tânără i-a lăsat mască pe polițiștii ieșeni! Când au oprit bolidul, agenții nu se așteptau la așa ceva! Ieșeanca a sperat că va scăpa, dar a fost nevoită până la urmă să recunoască ce a făcut! (Exclusiv)
O tânără i-a lăsat mască pe polițiștii ieșeni! Când au oprit bolidul, agenții nu se așteptau la așa ceva! Ieșeanca a sperat că va scăpa, dar a fost nevoită până la urmă să recunoască ce a făcut! (Exclusiv)

O tânără i-a lăsat mască pe polițiștii ieșeni! Când au oprit bolidul, agenții nu se așteptau la așa ceva! Ieșeanca a sperat că va scăpa, dar a fost nevoită până la urmă să recunoască ce a făcut! (Exclusiv)

13 mai 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Anchetatorii ieșeni au trimis în fața instanței o tânără în vârstă de 27 de ani. Ieșeanca va fi nevoită să dea explicații în fața magistraților, după ce a fost trasă pe dreapta de un echipaj de Poliție. Anchetatorii spun că Ana Maria Georgiana Onceriu a urcat băută la volan. Dusă la audieri, tânăra focoasă a fost nevoită să recunoască ce a făcut

O tânără din județul Iași i-a lăsat mască pe agenți! Când au oprit autoturismul, polițișții nu se așteptau la așa ceva! Ieșeanca a sperat că va scăpa, dar a fost obligată până la urmă să recunoască ce a făcut! Astfel, recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis la instanță acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu Ana Maria Georgiana Onceriu. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus anchetatorii și tânăra focoasă din județul Iași, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ana Maria Georgiana Onceriu, acuzată de anchetatorii ieșeni că a urcat băută la volan

Oamenii legii au precizat că tânăra ieșeancă Ana Maria Georgiana Onceriu, în vârstă de 27 de ani, a intrat în vizorul lor la mijlocul lunii septembrie 2019.

„În fapt, pe data de 17 septembrie 2019, în jurul orei 21:55, inculpata a condus un autoturism marca Renault, pe DJ 248B, din satul Voinești, comuna Voinești, județul Iași, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Din buletinul de analiză toxicologică a rezultat faptul că inculpata avea o alcoolemie de peste 0,80 g/l, respectiv 1,74 g/l alcool pur în sânge la prima probă și 1,51 g/l alcool pur în sânge la a doua probă”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

La audieri, tânăra șoferiță din Iași a recunoscut comiterea faptei

După ce a fost trasă pe dreapta în traficul din județul Iași, tânăra focoasă a fost dusă la o unitate medicală. Acolo, medicii i-au preluat Anei Maria Georgiana Onceriu probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Ulterior, tânăra ieșeancă a fost chemată la audieri.

„Între procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și inculpata A.M.G.O., în vârstă de 27 de ani, a fost încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, având ca obiect recunoașterea comiterii faptei și acceptarea încadrării juridice de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, faptă pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală de către procuror. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum, urmează ca magistrații din cadrul Judecătoriei Iași să decidă dacă vor valida sau nu acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de anchetatori cu tânăra. Cel mai probabil, aceasta va primi o pedeapsă fără executare în regim de detenție. În cazurile de recunoaștere a vinovăției, pedeapsa este redusă cu o treime, potrivit legislației în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`