Prima pagină » Local » O tânără i-a lăsat mască pe polițiștii ieșeni! Când au dat-o jos din mașină, oamenii legii au fost uluiți! După toată pățania, ieșeanca a fost pedepsită! (Exclusiv)
O tânără i-a lăsat mască pe polițiștii ieșeni! Când au dat-o jos din mașină, oamenii legii au fost uluiți! După toată pățania, ieșeanca a fost pedepsită! (Exclusiv)

O tânără i-a lăsat mască pe polițiștii ieșeni! Când au dat-o jos din mașină, oamenii legii au fost uluiți! După toată pățania, ieșeanca a fost pedepsită! (Exclusiv)

02 iul. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O ieșeancă în vârstă de 27 de ani a fost pedepsită de judecători după ce a fost prinsă băută la volan. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au amendat-o penal pe Ana Maria Georgiana Onceriu cu suma de 6.000 de lei, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. La audieri, tânăra a recunoscut comiterea faptei

O tânără din Iași i-a lăsat mască pe oamenii legii! Când au dat-o jos din mașină, polițiștii ieșeni au fost uluiți! După toată pățania, tânăra de 27 de ani a fost pedepsită!
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au amendat-o penal pe Ana Maria Georgiana Onceriu cu suma de 6.000 de lei, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Asta, după ce judecătorii au admis acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de anchetatori cu tânăra ieșeancă.

Ieșeanca Ana Maria Georgiana Onceriu, acuzată că a urcat băută la volan

Anchetatorii au afirmat că tânăra ieșeancă Ana Maria Georgiana Onceriu, în vârstă de 27 de ani, a intrat în vizorul lor la mijlocul lunii septembrie 2019.

„În fapt, pe data de 17 septembrie 2019, în jurul orei 21:55, inculpata a condus un autoturism marca Renault, pe DJ 248B, din satul Voinești, comuna Voinești, județul Iași, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Din buletinul de analiză toxicologică a rezultat faptul că inculpata avea o alcoolemie de peste 0,80 g/l, respectiv 1,74 g/l alcool pur în sânge la prima probă și 1,51 g/l alcool pur în sânge la a doua probă”, a subliniat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Șoferița din Iași a recunoscut totul la audieri

După ce a fost trasă pe dreapta în traficul din județul Iași, tânăra Ana Maria Georgiana Onceriu a fost dusă la un spital. Acolo, medicii i-au preluat Anei Maria Georgiana Onceriu probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Mai apoi, tânăra ieșeancă a fost chemată la audieri.

„Între procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și inculpata A.M.G.O., în vârstă de 27 de ani, a fost încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, având ca obiect recunoașterea comiterii faptei și acceptarea încadrării juridice de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, faptă pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală de către procuror. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Din păcate, în ultimii ani, tot mai multe femei au fost prinse băute la volan. De altfel, zeci de ieșence au fost cercetate, trimise în judecată sau chiar condamnate definitiv pentru comiterea unor astfel de infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024