Prima pagină » National » O tânără a fost înjunghiată mortal de concubin. Bărbatul fusese eliberat în vară din închisoare, unde a ispăşit 20 de ani pentru omor – VIDEO
O tânără a fost înjunghiată mortal de concubin. Bărbatul fusese eliberat în vară din închisoare, unde a ispăşit 20 de ani pentru omor - VIDEO

O tânără a fost înjunghiată mortal de concubin. Bărbatul fusese eliberat în vară din închisoare, unde a ispăşit 20 de ani pentru omor – VIDEO

17 oct. 2022, 22:39, 1 ,
BZI.ro, în National

Un eveniment tragic a avut loc în această seară în Drobeta Turnu Severin. Din primele informații, se pare că o tânără de 26 de ani a fost ucisă chiar de bărbatul cu care era înpreună. Concubinul său a înjunghiat-o de mai multe ori.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, este recidivist. Acesta a fost eliberat din închisoare în această vară, după ce a fost închis 20 de ani pentru omor.

Potrivit Actual Mehedinţi, citat de News.ro, o tânără de 26 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost ucisă, luni seară, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de către concubinul său.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a înjunghiat prima dată victima pe o bancă în faţa blocului, iar când femeia a fugit în scara blocului, bărbatul a urmat-o şi a continuat până a murit.

Vecinii au chemat echipajele de salvare, însă nu s-a mai putut face nimic și s-a constatat decesul.

Bărbatul a fost închis timp de 20 de ani pentru că a ucis-o şi pe fosta concubină. După crimă, acesta a fost prins și se află în custodia polițiștilor.

Cadavrul unei fetițe de 12 ani, găsit într-o valiză

O altă crimă șocantă a avut loc în Franța. Poliția franceză a deschis o anchetă pentru crimă după ce cadavrul unei fete de 12 ani a fost descoperit într-o valiză în fața casei ei din nord-estul Parisului.

Victima, numită Lola Daviet, se crede că a fost violată și torturată înainte de a fi ucisă.

Luni, doi suspecți, o femeie fără adăpost, de 24 de ani, și un bărbat, de 43 de ani, s-au prezentat în fața unui judecător din Paris. Alte două persoane ar fi fost audiate de poliție. În weekend a fost deschisă o anchetă oficială pentru „viol săvârșit cu acte de tortură și barbarie”, potrivit theguardian.

Principalul suspect ar fi fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce o urmărea pe Lola în blocul în care locuia, vineri, în jurul orei 15.30, la câteva minute după ce a părăsit școala. Femeia a fost văzută ulterior de localnici împingând o valiză mare de plastic prin zonă.

O autopsie efectuată sâmbătă a găsit răni la gât; parchetul a raportat că fata a fost asfixiată. Tatăl Lolei a spus că ea a dispărut după ce nu s-a întors de la școală, la mică distanță de casa lor.

Femeia suspectă stătea cu sora ei mai mare, în vârstă de 26 de ani, care locuiește în același bloc cu fata ucisă și cu părinții ei. Cel de-al doilea suspect ar fi șoferul unui vehicul care a mutat cadavrul fetiței.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *