Prima pagină » Titlurile zilei » O tânără din Iași a făcut furori pe internet! Iată cum s-a filmat Andreea pe o stradă din oraș. A strâns imediat 2 milioane de vizualizări

O tânără din Iași a făcut furori pe internet! Iată cum s-a filmat Andreea pe o stradă din oraș. A strâns imediat 2 milioane de vizualizări

08 aug. 2024, 02:00, 23 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

O tânără din Iași a făcut furori pe internet după ce a apărut într-o ipostază diferită într-un videoclip. Postarea sa a atras atenția multor oameni care au lăsat și comentarii

Andreea s-a gândit să facă un filmuleț alături de iubitul său, în care să își prezinte corpul lucrat în sala de fitness. Tânăra de 25 de ani, din Iași, face sport de trei ani, iar acest lucru se vede când își încordează mușchii. Totuși, unii nu au fost de acord cu modul în care arată fata și au lăsat tot felul de comentarii la postarea sa. În aceeași situație se află și Ștefana Sandu.

O tânără din Iași face furori pe internet

Andreea Netcă are 25 de ani și este pasionată de fitness și sport, iar acum două săptămâni a postat un videoclip pe Instagram și TikTok, când își arată mușchii. Aceasta a strâns 2 milioane de vizualizări și mii de comentarii la videoclip. Andreea nu se aștepta ca postarea să aibă atâta popularitate și a rămas uimită că a ajuns virală pe internet.

„Mă așteptam, sincer, să fie văzut de multă lume videoclipul, însă nu credeam că va ajunge la 2 milioane de vizualizări pe Instagram. L-am postat pe contul de TikTok și cel de Instagram, după care a apărut mai peste tot. Datorită prietenului meu m-am apucat de fitness, m-a influențat, deoarece el făcea de mai mult timp și mi-a sugerat să încerc și eu. Imediat, din prima săptămână, m-a atras și de atunci nu m-am oprit. Spre deosebire de prietenul meu, eu nu particip la competiții, ci doar fac sport pentru mine”, povestește Andreea Netcă.

În 2023, Andreea și iubitul său, Vladimir, au deschis o afacere în domeniul fitness-ului. Aceștia au un magazin de produse și suplimente pentru sportivi.

„Am studiat la FEAA, în Iași, Management, Marketing și Administrarea Afacerilor, în 2021 am absolvit. Mi-am înființat propria companie acum un an de zile, am deschis un magazin, Befitone, avem un sediu în complexul eGros, iar recent am deschis și un site. Dimineața, când merg la magazin, avem o sală lângă unde merg să fac mișcare”, spune ieșeanca.

În edițiile anterioare BZI s-a discutat și despre unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fitness care atrage tot mai multe fete la sală!

Mii de oameni au comentat la videoclip

Pe lângă vizualizări, videoclipul postat de Andreea a adunat și mii de comentarii. Unii oameni nu au apreciat cum arată tânăra și au lăsat tot felul de mesaje răutăcioase la adresa ei. Totuși, au fost și persoane care au încurajat-o.

„Nu pun la suflet ce zic oamenii, peste tot este hate, văd și la alte clipuri. Lumea este oarecum reținută să vadă femei în domeniul acesta, nu li se pare normal. Cine cunoaște sau are o idee cu ce se mănâncă fitness-ul îmi apreciază munca și au lăsat comentarii de încurajare. Pe viitor, vreau să continui să lucrez la afacerea mea și să inspir oamenii să facă sport și să aibă un stil de viață sănătos”, a încheiat Andreea Netcă.

O tânără din Iași face furori pe internet cu videoclipurile sale în care își arată corpul lucrat la sală.

Comentarii
  • Andreea buci de fier. Iei bataie daca termini inaintea ei.

  • La munca uăăi!

  • „Am studiat la FEAA” – tot ce trebuie sa stii
    intr-o zi Andreea si-a vazut chipul intr-o apa curgatoare si s-a indrogostit de sine, iar apoi a incurajat si pe altii/altele sa faca la fel 🙂

  • Frumușică fata și lucrata ok, puțin deficitara la partea inferioară (gambe, cvadriceps, femurali).
    Bravo, keep going !

    • „lucrata” :))

      • Da, lucrata, știi ce înseamnă, ai calcat vreodată în viața ta într-o sală de sport ? Știi ce efort și ce sacrificii implica acest stil de viață ? (Da, este un stil de viață).
        Îți răspund tot eu : categoric nu.

      • Mda, face sport de 3 ani, dar înghite probabil zeci de pastile si prafuri ca mulți alții care se văd bombardieri dupa 2 ani de sală. Unii fac sală de 20 de ani si nu arată ca unul umflat cu apă dupa 2 ani înghițind creatină si alte panarame.

    • Esti sigur ca iti plac femeile?

  • din poza andreea este barbat
    lata in umeri, marul lui adam
    este o capcana, baieti

  • Are coa*e. La propriu 🙂

  • Iar faceti reclama gratuita la toate BOARFELE ?????????????

  • iar au primit labarii net ca sa poata scrie comentarii???

  • Așa arată întruchiparea unei boli psihice. Lucrează-ti creierul și inima, nu bicepșii și spatele, tăntălauco

  • Cand aud exprimarea asta „cu ce se mananca x” sau „y” imi vine rau! Vorbiti in plua mea putin mai elevat! Nu sunteti in stare sa legati doua propozitii intre ele, nu mai vorbesc de vocabular. Generatie de Tiktokari analfabeti combinatori…

  • Majoritatea comentatorilor sunt de aia de 30 ani si la care nu le dai mai putin de 55 ani. De asta ajung unii niste aratari de oameni, ca stati pe net sa comentati la persoane care traiesc sanatos, fac sport zilnic si isi ingrijesc corpul.
    Cei care mananca jumari prajite cu ceapa si ragaie a usturoi cu cartofi prajiti, au impresia ca „asa se traieste sanatos”. Strabunicii nostri mancau aceste porcarii pentru ca nu aveau alternativa… nu pentru sanatate.
    Am 33 ani si fac sala zilnic, iar prietenii din satul in care am copilarit zici ca au 50… niste grasani nespalati si neingrijiti!
    RESPECT VLADIMIR SI ANDREEA!

  • pakat de ea e simpatica la fata
    daca o vezi dezbracata fugi cat mai repede
    poate i se si scoala daca are?

  • reclama la transexuali care se ascund la sala

  • nu e femeie, e barbat

    nu e femeie, e barbat
    locul femeii nu e la sala, la aparate, e la yoga, si alte activitati feminine.
    astea de merg la aparate, la fitness, astea nu mai sunt femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *