Prima pagină » Titlurile zilei » O tânără din Iași a avut un șoc atunci când a deschis pachetul cu crenvurști, cumpărat de la magazinul unde merge frecvent. „Mi s-a făcut greață imediat! Îmbolnăvesc oamenii” – FOTO, UPDATE

O tânără din Iași a avut un șoc atunci când a deschis pachetul cu crenvurști, cumpărat de la magazinul unde merge frecvent. „Mi s-a făcut greață imediat! Îmbolnăvesc oamenii” – FOTO, UPDATE

06 apr. 2023, 02:00, 7 ,
Raluca COSTIN în Titlurile zilei

O tânără din Iași a avut un șoc în momentul în care a desfăcut un pachet cu crenvurști, achiziționat de la magazinul de unde face des cumpărături. Femeia a găsit fire de păr în unul dintre produse. Spune că e prima dată când a pățit asta și că nu o să mai cumpere produse de la acel magazin. Mai mult, a vrut să atenționeze oamenii, de aceea a postat fotografiile pe paginile de socializare

Oana Marian este o tânără din comuna Belcești, Iași, care a avut parte de experiența vieții sale. A achiziționat un pachet cu crenvurști de la magazinul din comună, produs marca „Fox”, pentru care a plătit 30,70 lei. Când a ajuns acasă și a desfăcut pachetul ca să consume crenvurștii a avut parte de o surpriză.

„Era păr într-unul din crenvurști. Mi s-a făcut greață imediat! I-am cumpărat de la un magazin din comună, de unde cumpăr de obicei. Nu era expirat produsul, dar cine știe câte produse expirate, cu probleme, au în magazin. Aici e și vina producătorului, dacă nu a văzut că are păr în crenvurști.

E prima oară când pățesc asta. Am mai luat și alte produse de la acel magazin, mă duc des acolo, dar niciodată nu am pățit asta. I-am aruncat imediat ce am văzut că nu sunt buni. Asta s-a întâmplat luni (n.r. – 3 aprilie 2023)”, susține Oana Marian care a discutat cu reporterii BZI despre această situație.

O tânără din Iași a avut un șoc atunci când a deschis pachetul cu crenvurști

Mai mult, pentru a atrage atenția asupra acestei situații, tânăra a postat fotografiile cu crenvurștii cu păr pe rețelele de socializare.

„Atenție mare de unde faceți cumpărături. Noi am luat de la magazin pentru că aveam încredere. Am vrut să-i duc înapoi, dar am zis că nu rezolv nimic și nu m-au lăsat ai mei, că făceam scandal. Sunt nebuni! Îmbolnăvesc oamenii, copiii. Cumpără atâția de la magazinul acesta. E vina și celor care îi fabrică”, susține soțul Oanei Marian.

Cei care au văzut postarea au sfătuit-o să depună plângere la Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorilor.

„Trebuie sancționați. Își bat joc de oameni! Plângere la OPC”, susține o ieșeancă într-un comentariu publicat la postarea ieșencei.

Instituțiile de control din Iași, respectiv Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) și ANAF, au demarat o acțiune amplă de verificare a produselor lactate.

Ieșenii au reclamat produsele expirate din magazine

O altă femeie din Iași, care este și polițistă, a avut o experiență mai puțin plăcută când făcea cumpărăturile la un supermarket din Iași. A vrut să cumpere mai multe produse de la magazinul Kaufland, din Alexandru cel Bun, dar a avut parte de surpriza vieții sale. Femeia a povestit ce s-a întâmplat în supermarketul din Iași.

A vrut să cumpere o prăjitură cu cremă de pere și a văzut că produsul este expirat. A atenționat angajații companiei, dar aceștia au tratat-o superficial în momentul în care i-a anunțat că un produs scos la vânzare este expirat. Pentru a atrage atenția asupra situației, polițista a postat fotografia cu produsul expirat pe o rețea de socializare.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul tinerei din Iași care a avut un șoc atunci când a deschis pachetul cu crenvurști și a văzut că unul avea fire de păr în interior.

UPDATE: Drept la replică al companiei FOX.

Menționăm faptul că unele paragrafe au fost blurate în dreptul la replică al companiei pentru că apar informații cu caracter confidențial.

Comentarii
  • GabiDumitrescu

    Par e in toti cremvustii, doar ca in cazul de fata nu era ciopirtit corespunzator. Amuzant sa cumperi cremvusti si sa te plingi ca isi bate cineva joc de sanatatea ta. Pai tu esti ala care iti bati joc cumparind infectiile astea…

  • Știți prea bine ce conține toată ”carnea” procesată, dar nu vă potoliți!! Cremvuștii, parizerul, salamul, etc., sunt otrăvuri curate, unele expirate, altele re/procesate și scoase la raft până se vând. Plângerea la OPC nu va rezolva nimic, ei vor continua să vândă astfel de ”produse”.

  • NU MAI CONSUMATI ASA CEVA, DRAGILOR! Va otraviti..luati carne bucati, neprocesata si o preparati cum vreti voi ..uitati- va la documentare pe net si vedeti ce contin aceste produse !👨‍🍳

  • Dar carne aveau?

  • dr Mihaela Bilic, nutritionist

    vrei sa mancati mezel? cumparati mai degraba carnati proaspeti Kaufland sau Selgros. dar e mai indicat sa cumparati carne si sa v-o faceti la tigaie sau la cuptor acasa si sa aveti acolo in frigider dimineata/dupa masa/seara cand vreti sa mancati, o bucata de carne pe langa ce mai mancati voi, care e naturala si nu procesata. e mai SANATOS!

  • Păi de unde să aibă carne dacă a găsit păr

  • Salamul bărbos

    Părul era creț?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024