Prima pagină » National » O tânără din Bârlad a murit după ce s-a aruncat de la geamul dintre etajele 7 și 8 al blocului. Apropiații spun că femeia suferea de depresie severă
O tânără din Bârlad a murit după ce s-a aruncat de la geamul dintre etajele 7 și 8 al blocului. Apropiații spun că femeia suferea de depresie severă

O tânără din Bârlad a murit după ce s-a aruncat de la geamul dintre etajele 7 și 8 al blocului. Apropiații spun că femeia suferea de depresie severă

17 mart. 2021, 14:20,
în National

Sinucidere șocantă în județul Vaslui. O tânără din Bârlad a murit după ce s-a aruncat de la geamul dintre etajele 7 și 8 al blocului. Femeia a căzut peste acoperișul de la intrarea în respectivul bloc iar căzătura s-a dovedit a-i fi fatală. Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut să facă nimic și au constatat decesul.

Apropiații tinerei care au rămas șocați de gestul acesteia au declarat că se întorsese de ceva vreme de la București și era într-o stare depresivă cruntă.

O tânără din Bârlad a murit după ce s-a aruncat de la geamul dintre etajele 7 și 8 al blocului

În vârstă de 30 de ani, o tânără și-a încheiat socotelile cu viața după ce s-a aruncat de la geamul dintre etajele 7 și 8 al blocului. Victima a căzut peste acoperișul de la intrarea în imobil, iar căzătura i-a fost fatală. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

După ce pompierii și medicii de pe ambulanță au ajuns la fața locului, au încercat să-i aplice manevrele de resuscitare și, ulterior, au transportat-o la spitalul din Bârlad. Din păcate, femeia nu a rezistat, căci rănile suferite au fost mult mai grave, potrivit vremeanoua.ro

„Femeia a fost resuscitatã. Diagnostic: multiple traumatisme prin cãdere de la înãltime, stop cardio respirator resuscitat, comã profundã. A fost transportatã la spitalul din Bârlad, la CPU, pentru investigații amãnuntite”, a precizat medicul Dan Ungureanu.

Din pãcate, medicii de la CPU Bârlad unde s-a continuat resuscitarea nu au reușit sã o salveze, femeia decedând din cauza multiplelor rãni, incompatibile cu viața.

Apropiații susțin că femeia suferea de depresie severă

Tânăra lucra în București, dar se întorsese la casa părintească în urmă cu o lună. Potrivit apropiaților, aceasta era într-o stare depresivă cruntă și nu urma niciun fel de tratament. Părinții tinerei au aflat tragica veste chiar când au mers la Poliție să-i declare dispariția.

„Detașamentul pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale pentru degajarea unei persoane de sex feminin cãzute de la înãltime. La fata locului a fost deplasatã și o ambulantã apartinând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului, a fost gãsitã o tânãrã aflatã în stop cardiorespirator.

Dupã aproximativ 45 minute de resuscitare, victima a dat semne vitale. Victima a fost transportatã de echipajul ambulantei SAJ la Compartimentul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Circumstanțele producerii acestui incident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.”, a precizat Marius Stânciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã și face cercetãri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurãrilor producerii teribilului incident.

O infirmieră din Bârlad s-a sinucis. Femeia nu a mai făcut față volumului de muncă

La jumătatea lunii decembrie a anului trecut o tragedie avea să șocheze întreg municipiul Bârlad. O infirmieră de la un spital din oraș și-a pus capăt zilelor. Femeia nu ar mai fi făcut volumului ridicat de muncă datorat și pandemiei de coronavirus cu care ne confruntăm, dar și problemelor pe care le avea în familie cu soțul ei, despre care se spunea că era agresiv. Astfel, femeia nu a mai putut gestiona lucrurile și, cel mai probabil, a cedat psihic, spun apropiații.

Ea lucra la Spitalul din Bârlad, care este suport COVID, iar epuizarea și-a spus cuvântul. Duminică, 13 decembrie, nu a mai ajuns la muncă. Colegii infirmierei și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au mers să o caute.

Aceștia au găsit-o spânzurată în locuința fratelui ei. Femeia a lăsat un bilet de adio, în care le cerea scuze celor doi copii ai săi pentru gestul extrem la care a recurs. Apropiații și familia sunt în stare de șoc după ce au aflat vestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`