Prima pagină » Local » O tânără de 24 de ani, din Iași, prinsă băută la volan! Dosar penal întocmit pe numele ieșencei, deoarece avea carnetul suspendat! Haos total pe străzile din județ!
O tânără de 24 de ani, din Iași, prinsă băută la volan! Dosar penal întocmit pe numele ieșencei, deoarece avea carnetul suspendat! Haos total pe străzile din județ!

O tânără de 24 de ani, din Iași, prinsă băută la volan! Dosar penal întocmit pe numele ieșencei, deoarece avea carnetul suspendat! Haos total pe străzile din județ!

12 oct. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Polițiștii ieșeni au intervenit recent la peste 95 de incidente, cele mai multe fiind sesizate prin 112. Au fost date peste 220 de amenzi, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 25 de infracțiuni. Așadar, pentru neregulile constatate, polițiștii au dat 221 de amenzi, în cuantum de 107.435 de lei. Mai mult, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 20 de permise și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare. O tânără de 24 de ani a fost prinsă băută la volan, pe o șosea din județul Iași

Haos total pe străzile din Iași! Dosare penale, întocmite pe bandă rulantă pe numele șoferilor! Astfel, recent, o tânără de 24 de ani, din Iași, a fost prinsă băută la volan. În noaptea de 10 octombrie 2021, în jurul orei 2:00, oamenii legii au oprit pentru control, în municipiul Iași, un autoturism condus de o tânără de 24 de ani. Întrucât mirosea a alcool, șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că aceasta are dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui auto fără permis.

Alți ieșeni, prinși băuți în traficul din județ

Anchetatorii au mai afirmat că, recent, au oprit pentru control, în municipiul Iași, un autoturism condus de un bărbat de 44 ani, care circula cu viteza de 95 km/h. Întrucât mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la un spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

Mai mult, în seara de 9 spre 10 octombrie 2021, a fost oprit pentru control, în comuna Răducăneni, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. Întrucât mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la un spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

Alți șoferi, cu dosare penale

În seara de 9 spre 10 octombrie 2021, oamenii legii au oprit pentru control, în comuna Răducăneni, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani. Întrucât mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la un spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mai mult, în seara zilei de 9 octombrie 2021, în municipiul Iași a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani. Deoarece acesta mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la un spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Și în această cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`