Prima pagină » Actualitate » O tânără de 18 ani din Roșiorii de Vede a fost arestată pentru 24 de ore, pentru agresiuni fizice

O tânără de 18 ani din Roșiorii de Vede a fost arestată pentru 24 de ore, pentru agresiuni fizice

21 ian. 2022, 13:08,
în Actualitate

O tânără de 18 ani din Roșiorii de Vede a fost reținută pentru 24 de ore. Împreună cu o fată de 14 ani, aceasta a agresat o adolescentă în vârstă de 15 ani. Incidentul a avut loc într-un parc din Roşiorii de Vede.

După apariția unor poze în mediul online, Poliţia s-a auto-sesizat. Conform IPJ Teleorman, victima nu a depus plângere la poliție.

O tânără de 18 ani a fost reținută pentru 24 de ore

În urma anchetei demarate de Inspectoratului Județean de Poliție, a reieșit incidentul a avut loc miercuri, 19 ianuarie, în jurul orei 13:00 – 13:30, într-un parc din municipiul Roșiori de Vede. Atunci, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic de alte două tinere de 14 și 18 ani.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele și împrejurările ce au condus la acest eveniment neplăcut. De asemenea, a fost anunțată și conducerea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru luarea de măsuri competente. Polițiștii supraveghează în continuare acest caz.

Anda Adam, scandal la Poiana Brașov

Și vedetele au parte de astfel de incidente. Pe data de 24 decembrie, artista Anda Adam s-a bătut cu o turistă în Poiana Brașov. Conflictul a avut loc într-un hotel de cinci stele din Poiana Brașov. Se pare că altercația celor două a pornit după ce fiica Andei și alți copiii au făcut un schimb de replici acide. Atunci, diva s-a enervat și a pornit un scandal monstru. În urma conflictului,  se pare că artista a fost zgâriată pe față.

Poliția a intervenit de urgență și a fost deschis un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”. Vedeta nu a oferit nicio declarație cu privire la acest subiect și nici nu a făcut plângere la poliție.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin.’, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Om al străzii ucis la Iași

În municipiul Iași, un om al străzii a fost ucis în bătaie de un cunoscut, iar agresorul a fost pedepsit de către magistrați. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat recent pe Dumitru Untu la 10 ani de pușcărie, pentru omor. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de omor.

„În dimineața zilei de 23 martie 2021, în intervalul orar 4:30 – 5:00, în timp ce se afla la baza podului rutier Alexandru cel Bun, din municipiul Iași, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, i-a aplicat victimei, în vârstă de 63 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente (picioare) la nivel cranian și toracic, producându-i leziuni grave (fracturi costale, plăgi pulmonare, comprimare toracică), leziuni ce au dus la decesul acesteia”, au menționat anchetatorii ieșeni.

În urma anchetei efectuate, polițiștii au stabilit că victima era o persoană fără adăpost, care își câștiga veniturile apelând la mila trecătorilor în zona Gării Iași. Pe timp de noapte, acesta se adăpostise într-o zonă de lângă podul rutier Alexandru cel Bun. Agresorul era descris de cunoscuți ca fiind recalcitrant, violent și consumator de băuturi alcoolice.

Judecata soților Ceaușescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *