Prima pagină » International » O tânără de 16 ani a născut în secret, în propria cameră! Și-a ascuns copilul, timp de 4 zile, sub un adăpost de mașini!
O tânără de 16 ani a născut în secret, în propria cameră! Și-a ascuns copilul, timp de 4 zile, sub un adăpost de mașini!

O tânără de 16 ani a născut în secret, în propria cameră! Și-a ascuns copilul, timp de 4 zile, sub un adăpost de mașini!

07 oct. 2024, 11:33,
Cătălina IURAȘCU în International

O tânără de 16 ani a născut în secret în propria cameră. Aceasta a ținut secretul timp de 4 zile, timp în care avea grijă de nou-născut.

Miranda Ponthieux, în vârstă de 40 de ani, din West Monroe, Louisiana, a dezvăluit că a rămas însărcinată la vârsta de 15 ani. Aceasta a povestit că se furișa constant să-și vadă iubitul.

O tânără de 16 ani a născut în secret în propria cameră

În ciuda faptului că a observat simptomele sarcinii, Miranda și-a scos gândul din minte, deoarece burta ei era încă plată. Însă, curând, Miranda nu a mai putut ignora semnele și a început să experimenteze dureri abdominale insuportabile. A decis să rămână acasă de la școală într-o zi și a ajuns să nască o fetiță adorabilă în camera ei.

„Când aveam 15 ani, ieșeam tot timpul cu tipul cu care fusesem prietenă încă din grădiniță. Locuiam foarte aproape unul de celălalt și, evident, făceam lucruri care au dus la sarcina mea”, a povestit femeia.

Cu toate acestea, Miranda nu avea idee că era însărcinată, deoarece era foarte slabă. Chiar și așa,  experimenta multe simptome.

„Nu mă simțeam bine, aveam crampe abdominale tot timpul și i-am spus mamei mele, iar ea spunea că ar fi din cauza menstruației care ar trebui să vină. Nu m-am îngrășat, eram foarte slabă, extrem de slabă. Am rămas așa, dar erau semne care arătau că eram însărcinată, însă nu mă îngrășasem, așa că m-am gândit că nu pot fi”, ș-a amintit Miranda.

Refuzând să creadă că ar putea fi într-adevăr însărcinată, Miranda nu i-a spus mamei ei despre suspiciunile sale, de teamă că aceasta ar exploda de furie. Miranda și-a amintit cum a avut inițial crampe abdominale puternice în timp ce îi cerea mamei sfaturi. După ce și-a confruntat mama despre durerile sale, aceasta i-a recomandat lui Miranda să se odihnească în pat, iar mai târziu în acea noapte, Miranda a realizat că durerile ei erau un semn clar că se întâmplă ceva mai grav. A rămas acasă de la școală a doua zi și a ajuns să nască în camera ei.

Și-a ținut copilul ascuns timp de 4 zile

În urma nașterii, aceasta și-a ascuns bebelușul timp de patru zile. Cuprinsă de panică, nu a știut cum să dea vestea familiei.

„Am născut copilul  în camera mea și nu știam ce să fac. Eram în panică totală. Aveam acest copil în cameră și nu aveam idee ce să fac cu el”, a spus ea.

Neavând idee ce să facă, Miranda a așezat în siguranță nou-născutul sub un adăpost pentru mașini, iar când un prieten de familie a vizitat casa, ea a pretins că este surprinsă că bebelușul apărea acolo.

„Nimeni din lume nu a știut timp de patru zile. Era o fetiță și o verificam tot timpul. Era într-un coș închis plin cu haine și mă asiguram că este bine, am înfășurat-o într-o pătură, dar nu știam ce să fac”, a declarat Miranda.

Miranda a reușit să ascundă totul, afirmând că „nimeni nu a avut întrebări despre asta.”

Totuși, minciunile și secretele s-au dovedit a fi prea greu de suportat pentru Miranda, iar vinovăția a determinat-o să scrie un bilețel mamei ei, pe care l-a lăsat în mașina acesteia. Spre surprinderea ei, a fost întâmpinată cu multă dragoste din partea mamei și a restului familiei, care au vrut imediat să o susțină. În cele patru zile, fiica ei a fost plasată în custodia statului, unde a fost îngrijită și hrănită, în timp ce Miranda se gândea cum să le comunice vestea șocantă celor dragi.

Tânăra de 16 ani a născut în secret în propria cameră, iar pentru 4 zile a ascuns prezența bebelușului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`