Prima pagină » International » O tânără de 15 ani a fost înjunghiată de iubitul ei. Ce a putut să facă cu trupul acesteia

O tânără de 15 ani a fost înjunghiată de iubitul ei. Ce a putut să facă cu trupul acesteia

30 iun. 2021, 12:11,
în International

O tânără de 15 ani a fost înjunghiată de iubitul ei și aruncată într-un tufiș. Tragicul eveniment a avut loc în Italia. Imediat după ce a comis oribila faptă, băiatul a părăsit locul crimei. În cele din urmă acesta a recunoscut că a omorât-o pe Chiara Gualzetti.

Fata a dispărut de acasă duminică, iar luni familia acesteia a primit vestea cumplită.

O tânără de 15 ani a fost înjunghiată de iubitul ei în Italia

Chiara Gualzetti a fost găsită fară suflare într-un tufiș dintr-o pădure din Monteveglio, Bologna. Locul tragicului eveniment era la mai puțin de un kilometru de casă. După doar câteva ore de la macabra descoperire, iubitul fetei a mărturisit tot în fața organelor de ordine.

Tânărul este și el minor. Tatăl fetei, Vincenzo și mama ei, Giusi, au sperat până în ultima clipă că fiica lor va fi găsită teafără. Ei așteptau vești bune din partea autorităților. Oamenii legii au venit cu vești extrem de proaste și au anunțat că au găsit trupul neînsuflețit al fetei pe vârful unui deal din parcul regional Abația din Monteveglio.

Zeci de persoane au fost implicate în căutarea fetei

Chiara a fost căutată în toată această perioadă de zeci de persoane, anchetatori, voluntari, dar și pompieri sau polițiști cu câini de urmă. Locul în care a fost găsită fară suflare tânăra, este mereu populat de către oameni care vin în zona pentru a se relaxa.

Potrivit anchetatorilor, fata avea mai multe semne care indicau faptul că a fost bătuta. Aceasta avea răni înjunghiate în gât și piept, dar și multe eczeme. În urma unor investigații mai amănunțite, iubitul Chiarrei Gualzetti, tot minor, a fost luat la audieri, acolo unde, după ore întregi, a mărturisit crima.

Iubitul fetei și-a recunoscut fapta

La început, tânărul a încercat să evite subiectul și a declarat că Chiara s-a văzut cu altcineva. Odată cu intervenția părinților tinerei, acesta a fost nevoit să își recunoască fapta.

Mama și tatăl victimei îl cunoșteau pe băiat, însă au crezut că este doar un amic de-al fetei și nu iubitul acesteia. Minorul a fost arestat și în continuare este cercetat pentru crimă. Părinții Chiarei sunt de-a dreptul șocați, tânăra urma să-și sărbătorească ziua de naștere în curând.

O altă tânără a fost ucisă cu sânge rece în Italia. Ce au descoperit polițiștii

O tânără româncă de 32 de ani a fost ucisă fără milă în Italia. Ea a fost găsită moartă în baia unui apartament din orașul Aosta, regiunea Valle d’Aosta. Conform declarațiilor medicului legist, o singură lovitură cu un cuțit în jurul gâtului i-a fost fatală.

Conform celor care cercetează cazul, tânăra a fost omorâtă sâmbătă, în cursul după-amiezii. Autopsia va indica momentul exact al decesului și va aduce indicii noi despre moartea violentă a tinerei. Pe corpul tinerei par a nu fi alte semne de violență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *