Prima pagină » Local » O tânără aflată în travaliu, ajutată de polițiștii rutieri să ajungă la maternitate. Povestea agenților care au însoțit până în fața spitalului BMW-ul în care se afla viitoarea mămică

O tânără aflată în travaliu, ajutată de polițiștii rutieri să ajungă la maternitate. Povestea agenților care au însoțit până în fața spitalului BMW-ul în care se afla viitoarea mămică

21 ian. 2021, 02:00,
Dragos Savin în Local

Gest emoționant făcut de polițiștii rutieri din Iași. O tânără care a intrat în travaliu a fost condusă de polițiștii rutieri până în fața maternității. Șoferul care se afla în mașină cu femeia însărcinată le-a spus polițiștilor că îi pare rău pentru regulile de circulație pe care le-a încălcat, dar trebuie să ajungă de urgență la spital. Oamenii legii au înțeles situația și au făcut un gest pe care toți polițiștii ar trebui să-l facă

Doi polițiști din Iași au făcut un gest emoționant pentru o femeie însărcinată. Noaptea trecută, femeia care se afla într-un autoturism marca BMW se grăbea la maternitate pentru că intrase în travaliu. Autoturismul condus de un bărbat a fost tras pe dreapta de polițiști pentru că se deplasa cu viteză. Oamenii legii l-au întrebat pe șofer de ce se grăbește și atunci au aflat că femeia trebuie să ajungă de îndată la maternitate. Oamenii legii nu au stat pe gânduri și i-au condus pe cei doi până la poarta maternității.

„Noaptea trecută, în jurul orei 1:00, polițistii rutieri ieșeni au oprit pentru control, pe raza orașului Podu Iloaiei, un conducător auto grăbit să ajungă cu soția la maternitatea din Iași, deoarece aceasta intrase în travaliu. Fără să stea pe gânduri, fiind o situație de urgență, polițistii au escortat mașina bărbatului până la maternitate, asigurându-se că toți ocupanții autoturismului au ajuns în siguranță la destinație. Pentru gestul lor, polițistii au primit mulțumiri din partea celor doi soți”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cum au reacționat agenții de poliție Marius Ionescu și Bogdan Dumitriu

Polițiștii ieșeni au reacționat exact așa cum ar trebui să reacționeze un polițist model. În loc să îl sancționeze pe șofer pentru că a încălcat regulile de circulație, agenții i-au întins o mână de ajutor.

„În timp ce eram în serviciul de patrulare pe drumul european, în localitatea Podu Iloaei am observat un autoturism BMW care se deplasa spre Iași cu viteză sporită. A fost oprit și în momentul când am mers la autoturism avea volanul pe dreapta, iar în stânga era o doamnă care se afla în travaliu, moment în care am precizat conducătorului auto să ne urmeze la «Cuza Vodă», la maternitate, pentru a-i facilita drumul prin oraș în condiții de siguranță. Mai mult, doamna era agitată și ne-a spus că trebuie să nască, că e în travaliu și se grăbesc. Șoferul și-a cerut scuze că a mers cu viteză. Ne-am asigurat că au ajuns în siguranță la maternitate. Îi transmitem naștere ușoară și să fie copilul sănătos”, a declarat agentul Marius Ionescu.

Gestul polițiștilor a fost salutat de internauți, iar pe Facebook povestea de noaptea trecută a strâns sute de like-uri. Trebuie precizat faptul că agenții de poliție Marius Ionescu și Bogdan Dumitriu sunt unii dintre cei mai bine pregătiți polițiști din Iași, iar de-a lungul timpului au reușit să salveze vieți prin modul lor de operare atunci când s-au aflat în timpul serviciului și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *