Prima pagină » Titlurile zilei » O tânără a urcat într-un taxi, în zona Gării Iași, fără să știe că va avea parte de o cursă de groază. Femeia a fost obligată de taximetrist să-i facă sex oral. De teamă să nu fie ucisă, victima s-a supus – GALERIE FOTO (Exclusiv)

O tânără a urcat într-un taxi, în zona Gării Iași, fără să știe că va avea parte de o cursă de groază. Femeia a fost obligată de taximetrist să-i facă sex oral. De teamă să nu fie ucisă, victima s-a supus – GALERIE FOTO (Exclusiv)

29 dec. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

Un taximetrist din Iași va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că a batjocorit o clientă. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Constantin Meiu, sub acuzațiile de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Anchetatorii spun că individul a luat o clientă din zona Gării Iași, după care ar fi dus-o în locuința lui și ar fi obligat-o să îi facă sex oral

O tânără care a urcat într-un taxi, în zona Gării Iași, a avut parte de o cursă de groază. Femeia a fost obligată de taximetrist să-i facă sex oral. De frică să nu fie omorâtă, victima s-a supus. Așadar, un taximetrist din municipiul Iași va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că a batjocorit o clientă.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Constantin Meiu, sub acuzațiile de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Acum, Judecătoria Iași urmează să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Taximetristul Constantin Meiu, acuzat că a siluit o clientă

Oamenii legii spun că ieșeanul Constantin Meiu (65 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, o tânără de 29 de ani ajunsă la Iași în vizită a trecut prin coșmarul vieții ei. A luat un taxi de la Gara Iași – Nord, vrând să ajungă la o pensiune din județ. Nu știa că totul avea să se transforme într-un coșmar. A urcat într-un taxi condus de Constantin Meiu și a pornit spre destinație – sau asta și-ar fi dorit. Conform anchetatorilor, în loc să ajungă la destinație, taximetristul a dus-o la el acasă, unde a întreținut relații sexuale orale. Contactată de reporterii „BZI”, soția taximetristului a spus că nu știa despre pățania soțului ei.

În trecut, Constantin Meiu a avut mai multe taxiuri la stradă înregistrate la dispeceratul fostei companii Parma.

„Suntem separați de mai mulți ani, din motive știute doar de noi. Avem doi copii mari, dar ținem legătura, vorbim destul de des la telefon. El locuiește singur în localitatea Hlincea din Iași. Eu nu cred că ar face așa ceva. Sigur nu este adevărat. S-a mai certat el cu un vecin, a fost ce a fost între noi, dar nu ar face asemenea nenorociri. Am cerut acum 6 luni un ordin de protecție împotriva lui. Este taximetrist de mai bine de 20 de ani și nu a avut niciodată astfel de plângeri. Dar și fata asta urcă așa, în orice mașină, și acceptă să facă așa ceva?!… Ce fată e asta?! O să stau și eu de vorbă cu el, dar vă spun sigur că nu ar viola niciodată o fată”, le-a spus reporterilor cotidianului BZI soția taximetristului Constantin Meiu.

Polițiștii din Ciurea l-au săltat pe ieșean

Bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal a fost prins de agenții din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea. La o zi după incident, respectiv pe 12 noiembrie 2021, pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

„Agenții din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea, acționând cu operativitate, au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 65 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, pe data de 11 noiembrie 2021, bărbatul, în calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din municipiul Iași o femeie și nu ar fi dus-o la adresa solicitată, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o și ar fi lipsit-o de libertate. Ulterior, femeia ar fi fost adusă cu auto echipat taxi în Gara de Nord din municipiul Iași. Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe 12 noiembrie 2021, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Pe 13 noiembrie 2021, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile”, au afirmat reprezentanții IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *