Prima pagină » Actualitate » O tânără a sunat la 112 și spune că este sechestrată într-un apartament din București. Fata a fost găsită în stare de șoc
O tânără a sunat la 112 și spune că este sechestrată într-un apartament din București. Fata a fost găsită în stare de șoc

O tânără a sunat la 112 și spune că este sechestrată într-un apartament din București. Fata a fost găsită în stare de șoc

01 feb. 2021, 16:06,
BZI.ro, în Actualitate

O tânără, în vârstă de 12 ani, a sunat la 112 spunând că este sechestrată într-un apartament din București. Tânăra spune că este sechestrată într-un apartament cu două camere, din Sectorul 4 al Capitalei. Imobilul s-ar afla în zona spitalului Budimex. Le-a furnizat poliţiştilor şi numerele unor autoturisme.

Mai multe echipaje de poliţie de la secţiile 15 şi 16 au plecat spre zona Budimex şi o caută.

Tânăra sechestrată, găsită de polițiști

Fata a fost găsită de polițiști într-o garsonieră în stare de șoc. Minora a fost găsită pe raza sectorului 4, în stare de șoc, la acest moment fiind în custodia polițiștilor. Din primele informații, reiese că fata fusese luată chiar de acasă, iar o rudă i-a semnalat ulterior dispariția.

„Astăzi, prin apel 112 a fost sesizată dispariția unei minore, reclamația fiind formulată de o rudă. Din datele transmise, cât și dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza sectorului 4, la acest moment fiind in custodia polițiștilor. Având în vedere contextul, Poliția Sectorului 5 s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, au declarat reprezentanții Poliției.

Tânăra ar fi reușit să sune la 112 și a descris mașina cu care a fosta dusă la apartamentul în care a fost secgestrată.

O tânără a fost sechestrată în Iași la comanda unei soții înșelate!

O tânără din Iași a fost sechestrată luna trecută într-o casă din Păcurari. La cererea unei femei, tânăra a fost batjocorită și obligată să jure că nu-i mai trebuie relații cu bărbați căsătoriți. Femeia o bănuia pe tânără că ar fi avut relații cu soțul ei.

Ulterior, tânăra a depus o sesizare prin care spunea că a fost răpită și sechestrată. În urma plângerii depuse de tânără, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) împreună cu mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SIC) au efectuat 3 percheziții domiciliare în Păcureț și Roman la suspecții bănuiți de comiterea faptei.

Surse din cadrul anchetei au precizat că tânăra batjocorită ar fi avut o relație cu soțul femeii anchetate. Cea din urmă ar fi aflat și ar fi apelat la cunoscuți pentru a-i da o lecție amantei. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Iași au confirmat că au avut loc descinderi în Păcureț, însă nu au oferit alte detalii până la finalizarea anchetei. Ar fi vorba despre 3 suspecți. Dacă vor fi găsiți vinovați, toți ar putea ajunge în spatele gratiilor pentru că infracțiunile pe care le-ar fi comis sunt grave.

Tânăr, sechestrat în Hunedoara

Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost sechestrat și tâlhărit într-un apartament, în seara de 27 noiembrie, la ora 20:00, în timp ce se plimba cu doi prieteni în zona Grădinii Zoologice din municipiul Hunedoara. Tânărul a povestit că, lângă ei a fost oprit un autoturism, condus de o femeie. Din autoturism a coborât un bărbat de 34 de ani, cunoştinţă, care l-a lovit peste față și l-a urcat în autoturism, fără voia lui.

Ulterior, băiatul a fost dus într-un apartament, din Hunedoara, unde a fost bătut şi i-a fost luat un telefon mobil în valoare de 1.000 lei.

„În jurul ore 22.30, minorul a reuşit să iasă din apartament sub pretextul că va plăti suma de 500 de lei bărbatului. Minorul a suferit mai multe leziuni corporale. În data de 9 decembrie 2020, în urma cercetărilor şi a percheziţiilor domiciliare efectuate în baza sesizării victimei, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani, din municipiul Hunedoara, care sunt cercetate pentru savârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată și lovirea sau alte violențe, în calitate de autori sau complici, după caz”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *