Prima pagină » International » O tânără a născut un copil gigant. Cu ce probleme a rămas tânăra mamă

O tânără a născut un copil gigant. Cu ce probleme a rămas tânăra mamă

03 mai 2021, 13:13,
în International

O tânără a născut un copil gigant și i-a uimit pe medici atunci când a adus pe lume bebelușul de 6 kilograme, după 24 ore de travaliu.

Pentru Amber Cumberland, o tânără din Oxfordshire, Marea Britanie, nașterea a fost o experiență chinuitoare. După 24 de ore de travaliu indus, medicii au decis să facă o operație de cezariană, din cauza complicațiilor apărute pe parcurs. A fost nevoie de trei oameni pentru a scoate bebelușul de aproape 6 kg din burta mamei.

O tânără a născut un copil gigant

Tânăra a aflat în al treilea trimestru de sarcină că fătul depășește standardele de greutate și de lungime. Inițial, medicii au crezut că tânăra ca aduce pe lume gemeni, însă la ecografie apărea un singur făt.

Amber Cumberland a explicat faptul că a încercat absolut tot ce i-a stat în putință pentru a-și induce travaliul mai devreme, însă doctorii au decis să intervină după două săptămâni de la data așteptată a nașterii.

„Am fost atât de disperată să nasc, am încercat absolut totul. Am mâncat zilnic câte jumătate de kilogram de ananas, am folosit uleiuri esențiale și săruri de baie, am recurs chiar și la acupunctură. Dar nimic nu a funcționat. Burta mea s-a făcut atât de mare încât m-am ales cu extrem de multe vergeturi. Dacă mă mișcam prea repede riscam ca pielea mea să se crape și să sângereze. Cu greu au reușit medicii să îmi identifice mușchii, în ziua operației de cezariană”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la Metro.co.uk.

Cu ce probleme a rămas tânăra mamă

Mama a avut o sarcină plină de probleme, din cauza greutății sale. Fetița gigant a măsurat la naștere 5.890 grame, cam cât un bebeluș de 3-4 luni, care a devenit vedetă în maternitate. Vestea s-a răspândit rapid și toată lumea din maternitate a venit să vadă bebelușul cu pricina și să-l fotografieze, chiar și câteva asistente medicale rămase special după program.

Tânăra mămică se confruntă cu mari probleme și acum, după naștere, fiind nevoită să facă fizioterapie pentru a-și reface mușchii abdomenului. Părinții sunt fericiți însă pentru că Emily este bine, dar și că fotografie ei a devenit virală în toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *