Prima pagină » Titlurile zilei » O tânără a fost răpită din parcarea Complexului comercial ERA, din Iași! A fost urcată cu forța într-un Mercedes, iar, după o cursă nebună, a fost salvată de polițiști la Roman (Exclusiv)
O tânără a fost răpită din parcarea Complexului comercial ERA, din Iași! A fost urcată cu forța într-un Mercedes, iar, după o cursă nebună, a fost salvată de polițiști la Roman (Exclusiv)

O tânără a fost răpită din parcarea Complexului comercial ERA, din Iași! A fost urcată cu forța într-un Mercedes, iar, după o cursă nebună, a fost salvată de polițiști la Roman (Exclusiv)

08 mart. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

O tânără din Iași a fost răpită de fostul iubit, fără nicio teamă, din parcarea super-aglomerată a Complexului comercial ERA. Aceasta a fost agresată în văzul tuturor, iar cei care au fost martori la scenele desprinse parcă din filme au sunat de urgență la 112

Duminică, 6 martie 2022, în parcarea Complexului comercial ERA Iași, s-a desfășurat o scenă de răpire desprinsă parcă din filme. O tânără din Iași s-a întâlnit cu fostul iubit după ce a ieșit de la cumpărături, iar ce a urmat s-a transformat într-un coșmar. Din spusele apropiaților fetei, aceasta vorbise cu prietenul la telefon imediat ce a ieșit din magazin, iar acesta a venit acolo pentru a se întâlni cu ea.

”Din câte știu, ea vorbea cu el la telefon și i-a spus unde se află la cumpărături, respectiv la ERA. Cel mai probabil, și el era prin zonă și a mers acolo și a așteptat-o în parcare. Mi-au povestit câțiva martori că, în momentul în care ea a ajuns la el la mașină, individul a început să o agreseze fizic și verbal. După câteva minute de scandal, a băgat-o în mașină și au plecat în viteză. Norocul ei a fost că cei care au văzut întreaga scenă au sunat la 112. În cel mai scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de Poliție, care a verificat camerele de supraveghere și a plecat în urmărirea mașinii”, a povestit un apropiat de-al fetei.

Tânăra din Iași răpită din parcarea Complexului comercial ERA a fost găsită de polițiști în Roman

La câteva ore după incident, polițiștii ieșeni au găsit-o pe tânără în județul Neamț. Conform unor surse judiciare, bărbatul voia să o ducă pe aceasta în județul Bacău, unde locuiește el. Autoturismul marca Mercedes E-class 350, înmatriculat în Anglia, de culoare gri, căutat de polițiști, a fost identificat în municipiul Roman. Tânăra a fost salvată, iar răpitorul a fost reținut pentru 24 de ore.

„Pe data de 6 martie 2022, am fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost luată forțat cu un autoturism, din municipiul Iași. Polițiștii au demarat de îndată verificările, iar autoturismul în cauză a fost găsit în județul Neamț. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că o femeie de 27 de ani ar fi fost luată forțat cu o mașină de către fostul ei concubin, în vârstă de 27 de ani. Pe baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de lipsire de libertate în mod ilegal a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările sunt continuate”, au precizat ieri reprezentanții IPJ Iași.

Un taximetrist a răpit și a violat o tânără de 29 de ani

Amintim că, în luna noiembrie 2021, în județul Iași a avut loc o întâmplare asemănătoare. O tânără de 29 de ani ajunsă la Iași în vizită a trecut prin coșmarul vieții ei. A luat un taxi de la Gara Iași – Nord, vrând să ajungă la o pensiune din Iași. Nu știa că totul avea să se transforme într-un coșmar. A urcat într-un taxi, condus de Constantin Meiu, în vârstă de 65 de ani, și a plecat spre destinație – sau asta și-ar fi dorit. În loc să ajungă la destinație, taximetristul a dus-o la el acasă, unde a întreținut relații sexuale.

Potrivit apropiaților, individul este cunoscut ca fiind o persoană violentă și este despărțit de mai mulți ani de soție. Contactată de reporterii „BZI”, soția taximetristului a confirmat toate cele spuse de vecini, însă nu știa despre pățania soțului ei. Bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal a fost prins de agenții din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea. Ulterior, bărbatul a ajuns în arest. Cel mai probabil, aceeași soartă o va avea și bărbatul care a răpit-o pe tânăra din Iași după ce a agresat-o fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *