Prima pagină » Local » O studentă la Medicină întoarce toate privirile. Are șanse mari să câștige unul dintre cele mai importante concursuri de modelling din România – FOTO

O studentă la Medicină întoarce toate privirile. Are șanse mari să câștige unul dintre cele mai importante concursuri de modelling din România – FOTO

19 mai 2023, 02:00, 4 ,
Cristina Doroftei în Local

Ștefania Pristavu are 22 de ani. Reușește să întoarcă toate privirile prin frumusețea sa, iar podiumurile o cunosc drept cea mai frumoasă studentă la Medicină. Modellingul a devenit modul prin care își arată naturalețea și prin care a ales să facă artă

Ștefania Pristavu este originară din Pașcani și studentă în anul 3 la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Pasiunea pentru modelling s-a născut încă din copilărie, dar a avut de lucrat mult pentru a învăța cum să aibă încredere în ea. A simțit presiune și știe ce înseamnă să fii descurajat, pentru că de multe ori a auzit întrebarea „ce fel de medic vei fi, dacă faci modelling?”.

Studenta la Medicină ce are toate șansele să câștige Filon de România

poză cu Ștefania Pristavu

Ștefania Pristavu, are vârsta de 22 de ani. Reușește să întoarcă toate privirile prin frumusețea sa, iar podiumurile o cunosc despre cea mai frumoasă studentă de la Medicină

Miss Filon de România este concursul pentru care Ștefania Pristavu se pregătește intens. Este unul dintre cele mai importante concursuri din domeniul modellingului. Presiunea este pe măsura concurenței. Competiția este cea care i-a deschis ușa către un vis pe care l-a abandonat încă din clasa a 7-a, atunci când a hotărât să devină medic stomatolog, crezând că nu mai este loc de pasiuni când trebuie să-ți construiești viitorul.

„Îmi amintesc și acum, eram în clasa a șaptea și am descoperit cât de fascinantă poate fi anatomia. M-am îndrăgostit pe loc de această materie și am știut sigur că vreau să lucrez în domeniul medical. Încă de atunci, m-am luptat cu voci și descurajări, oameni care nu au avut niciodată încredere în mine.

Dar am muncit mult, iar astăzi pot spune că am mai urcat o treaptă către cariera mult visată. În paralel luam tocurile mamei, care îmi erau mult prea mari, rochiile și rujurile. Defilam prin casă, mă împiedicam, continuam ca și cum nimic nu s-a întâmplat, am iubit mereu să fiu sub lumina reflectoarelor”, mărturisește Ștefania Pristavu.

Ștefania vede în modelling un mod prin care își poate arăta curajul, autenticitatea, feminitatea și eleganța. S-a confruntat cu momente grele care au marcat-o, dar peste care a reușit să treacă cu demnitate, amintindu-și de zilele în care credea că pasiunea pentru modelling a fost doar o frumoasă perioadă din copilăria sa.

„Acest concurs este pentru mine o provocare. M-am înscris fără să am nicio așteptare și am reușit să trec de prima probă, lucru care mi-a dat încrederea necesară pentru a merge mai departe. M-a încântat mult ideea de a ieși din zona de confort și de a încerca lucruri noi. Iată-mă că astfel urmează să-mi îndeplinesc un vis. Am dat tot ce am mai bun, toate atuurile mele, toate orele pe care le-am petrecut exersând, toate momentele în care am eșuat, dar m-am ridicat. Ca în orice domeniu, modellingul mi-a adus avantaje, dar și mici descurajări pe care pot să spun că încep să le depășesc.

Printre avantaje se numără dezvoltarea încrederii în sine, a feminității, precum și faptul că învăț zi de zi lucruri și metode noi prin care să evoluez. Am avut și descurajări, începând de la momentele în care auzeam «ce fel de medic vei fi, dacă faci modelling? Nu poți fi bună la orice». Așa că am ales să le răspund simplu, prin faptul că această pasiune mă face să simt că trăiesc, îmi dă poftă de viață”, adaugă cea mai frumoasă studentă la Medicină.

Pasiunea care o face să simtă că trăiește

poză cu cea mai frumoasă studentă la Medicină

Miss Filon de România este concursul pentru care Ștefania Pristavu, se pregătește intens. Este unul dintre cele mai importante concursuri din domeniul modeling-ului. Presiunea este pe măsura concurenței

În prezent este model pentru agenția First Models, locul în care se simte ca acasă. Cea mai mare calitate a sa este că ia oportunitățile care-i ies în cale cu ambele mâini, iar din acest motiv are șanse mari să câștige concursul Miss Filon de România.

„Vreau să demonstrez că atunci când îți dorești foarte mult ceva și ai încredere în forțele proprii poți face ca orice să fie posibil, indiferent de ce ți se spune în jur”, destăinuie tânăra ieșeancă.

Pe lista dorințelor pe care cea mai frumoasă studentă la Medicină le are se află visul de a deveni un medic de onoare și modellingul.

Comentarii
  • Pe frunte ei scrie altceva !

  • E mai bine să învețe carte sa devină o dentistă competentă.

  • Va fi un model care repara dinti sau un stomatolog care se plimba pe podium. Nimic senzational, in nici un domeniu nu va excela.

  • Faceti confuzie intre „buna de pla” si „frumoasa”. Are o fata banala. Cei care „intorc capul”, il intorc dupa curu ei, cu gandul ca i-ar pune-o o data. Iar daca pe ea o incanta asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`