Prima pagină » Cancan » O străină într-o țară necunoscută. Povestea impresionantă a unei concurente de la Chefi la Cuțite

O străină într-o țară necunoscută. Povestea impresionantă a unei concurente de la Chefi la Cuțite

24 mart. 2021, 10:37,
în Cancan

O străină într-o țară necunoscută. Aceasta este povestea impresionantă a unei concurente care a uimit juriul și telespectatorii într-o ediție a show-ului culinar de la Antena 1. Africanca Beauty Alexandrescu a povestit cum a ajuns în Romania în urma unei căsătorii cu un român dar și prin ce a trecut după ce soțul ei a decedat.

Este cunoscut faptul că la emisiunea La Chefi la Cuțite concurenții nu-și expun numai talentul culinar, ci și poveștile de viață impresionante. Africanca Beauty Alexandrescu și-a expus povestea de viață în fața telespectatorilor și a vorbit despre cum a ajuns să se căsătorească cu un român, dar și prin ce a trecut, atunci când soțul i-a murit de cancer.

Africanca a povestit că și-a dorit mereu să fie căsătorită cu un bărbat alb, iar visul i s-a îndeplinit.

O străină într-o țară necunoscută

Chiar dacă visul i s-a îndeplinit, ea avea să treacă peste o dramă. Din păcate, în urmă cu 2 ani, soțul ei diagnosticat cu cancer, s-a stins din viață.

”Când eram mică, spuneam că o să mă mărit cu un alb. Iar Dumnezeu mi-a scos un bărbat alb în cale. Lucra în Nigeria. Aveam un restaurant, iar el venea acolo să mănânce, iar după vreo patru luni am început o relație. După 6 ani m-a cerut de soție și ne-am căsătorit, avem un băiat”, a spus Beauty Alexandrescu la Chefi la cuțite.

Beauty Alexandrescu și-a făcut curaj și a mers mai departe și acum, chiar dacă este o străînă, așa cum declară, se simte norocoasă că îl are alături pe fiul său.

”A avut o mică problemă, a fost diagnosticat cu cancer, iar în mai puțin de un an a murit. Acum 2 ani s-a întâmplat. Am un mare gol în suflet. Mi-e foarte greu. Sunt o străină într-o țară necunoscută. Fiul meu e aici. Doar pe el îl am”, a spus concurenta la Antena 1.

Ramona Erturk, mărturii uluitoare la emisiunea Chefi la cuțite

Ramona Erturk, campioana României la fitness a fost prezentă în emisiunea Chefi la Cuțite, iar pe lângă preparatul pe care l-a gătit, a făcut dezvăluiri tulburătoare despre copilăria ei. Pe când avea doar șase ani, Ramona Erturk a fost victima unui bărbat care a violat-o. Femeia mărturisește că după teroarea prin care a trecut, cei care au fost alături de ea au fost părinții ei.

Ea și-a deschis sufletul către jurați și implicit pentru public și a povestit drama prin care a trecut în copilărie. În timp ce se întorcea de la grădiniță, Ramona Erturk a fost urmărită și abordată ulterior de un individ, care era aparent inofensiv. Bărbatul a întrebat-o unde este discoteca satului, iar Ramona, naivă fiind, s-a oferit să-l ducă în locul respectiv. Concurenta susține că bărbatul a lovit-o ore în șir și chiar a trântit-o cu capul de zid.

”Înainte de asta, ca orice copil, am încercat să trăiesc cum am știut eu, doar că au fost și evenimente care s-au petrecut. Ce să vă zic? Am avut un semi-viol, a fost o poveste peste care am trecut foarte greu. Aveam 6 ani. Veneam de la grădiniță, mă duceam acasă. Și când eram în parc îl simțeam în ceafă. Era cineva care mă tot urmărea.

Eu, în mintea mea de copil, nu am dat importanță. La un moment dat m-a abordat, m-a întrebat unde este discoteca din orașul nostru. M-a făcut să îl duc foarte aproape de locul respectiv. Pe faleză, nu era nimeni. Practic am fost bătută câteva ore în șir, m-a trântit cu capul de zid.”, a povestit Ramona Erturk  la Chefi la Cuțite, care în acest sezon are un nou jurat.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`