Prima pagină » Local » O șoferiță beată a ajuns direct la UPU după ce a provocat un accident rutier
O șoferiță beată a ajuns direct la UPU după ce a provocat un accident rutier

O șoferiță beată a ajuns direct la UPU după ce a provocat un accident rutier

24 apr. 2022, 13:57,
în Local

Medicii și personalul medical de la UPU nu au o viață ușoară mai ales de sărbători. Ca în fiecare an, Unitatea de primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași este plină de cazuri care mai de care mai grave. Este și acum cazul când mai multe persoane au ajuns, de la volan direct la UPU. Vorbim despre o șoferiță care a urcat beată la volan și care a provocat un accident rutier, dar și despre un bărbat care a ajuns la spital după ce a fost victima unui eveniment rutier.

Totuși, o femeie în vârstă de 76 dr ani care suferă de demență a ajuns la UPU

Accidente rutiere cu victime în Iași

Lista oamenilor care au ajuns la UPU este lungă. La început vorbim despre mai multe accidente rutiere cu victime. De exemplu, un bărbat în vârstă de 58 de ani a suferit o contuzie toraco-abdominală şi a fost redirecționat la Neurochirurgie. La spital a ajuns şi o femeie în vârstă de 74 de ani care a fost victima unui accident rutier:

” În secţia UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași au ajuns două persoane victime ale accidentelor rutiere. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 58 de ani, şofer de taxi, care a suferit o contuzie toraco-abdominală, un traumatism cranio cerebral, srd cefalalgic vertiginos şi un post traumatism cranio cerebral. Pacientul a fost redirecționat la Neurochirurgie. O altă persoană a ajuns cu o contuzie toraco abdominală, un traumatism la mâna stângă. Este victima unui accident rutier și suferă de demență. ” a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu

O şoferiţă a ajuns la UPU după ce s-a urcat băuta la volan și a provocat un accident rutier

Pe de altă parte, o femeie în vârstă de 24 de ani a ajuns de urgență la spital după ce a provocat un accident rutier. Femeia s-a urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice:

”O femeie în vârstă de 24 de ani a suferit un politraumatism ca urmare a unui accident rutier. Femeia a mai suferit o contuzie toraco-abdominală, o fractură baza de craniu, pacienta avea etilism avut. A fost redirecțională la Neurochirurgie.” a conchis prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *