Prima pagină » National » O șoferiță a fost surprinsă circulând cu 127 km/h în Sascut, unde, în aceeași dimineață, doi tineri și-au pierdut viața într-un accident
O șoferiță a fost surprinsă circulând cu 127 km/h în Sascut, unde, în aceeași dimineață, doi tineri și-au pierdut viața într-un accident

O șoferiță a fost surprinsă circulând cu 127 km/h în Sascut, unde, în aceeași dimineață, doi tineri și-au pierdut viața într-un accident

08 sept. 2024, 19:40,
în National

O tânără a fost depistată, sâmbătă, conducând cu viteza de 127 de kilometri pe oră în Sascut. Ieri dimineață, doi tineri au murit într-un accident produs în aceeași localitate.

Șoferiță prinsă conducând cu viteză într-o localitate unde tocmai s-a produs un accident mortal

Șoferița are 24 de ani, e din București și are permis de trei luni. Ea a fost prinsă conducând cu 127 km/h. În mașină cu ea mai era și un copil de 4 ani.

„Tânăra a fost sancţionată contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 1.485 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 120 zile, fiindu-i eliberată dovadă fără drept de circulaţie”, a declarat comisarul Cătălina Creţu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Bacău, citată de Agerpres.

Sâmbătă dimineaţă, tot în Sascut, doi tineri au murit şi alte două persoane au fost rănite grav într-un accident în care au fost implicate două mașini.

În acest context, polițiștii atrag atenția șoferilor să respecte regulile de circulație, căci altfel se pot produce tragedii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *