Prima pagină » Economic Local » O singură firmă este interesată de contractul privind furnizarea gazului în imobilele Consiliului Județean Iași. Prețul estimat depășește 600.000 de lei
O singură firmă este interesată de contractul privind furnizarea gazului în imobilele Consiliului Județean Iași. Prețul estimat depășește 600.000 de lei

O singură firmă este interesată de contractul privind furnizarea gazului în imobilele Consiliului Județean Iași. Prețul estimat depășește 600.000 de lei

08 iul. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Economic Local

Firma care a depus singura ofertă financiară în cadrul procedurii de licitație este Gaz Est SA. Societatea are ca asociat majoritar Consiliul Local Vaslui.

O singură firmă este interesată de contractul privind furnizarea gazului în imobilele Consiliului Județean Iași

Pe data de 11 iunie 2024, CJ Iași a publicat procedura de licitație privind contractarea serviciilor de furnizare a gazelor naturale pentru punctele de consum ale instituției publice ieșene. Firmele interesate au avut posibilitatea depunerii ofertelor financiare până la data de 26 iunie 2024. O singură societate a fost interesată de contractul în valoare de 622.583,92 lei, fără TVA. Este vorba despre Gaz Est SA, controlată de Consiliul Local Vaslui, Progaz Instalatii SRL, Delgaz Grid SA, Prisma Serv Company SRL și Consiliul Local Muntenii de jos. Obiectul de activitate al companiei este „ distribuția combustibililor gazoși, prin conducte”.

„Consiliul Judeţean Iaşi, deţine la momentul organizării prezentei proceduri de achiziție un număr de 3 locuri de consum de gaze naturale pentru care este încheiat contract de furnizare gaze naturale pentru consumatorii eligibili. Pe durata desfășurării contractului, cantitatea de gaze naturale consumată pe fiecare locație poate să varieze atât în sensul creșterii, cât și în sensul scăderii, cu +/- 20%. Obligații Economice: a) Factura pentru gazele naturale se va emite lunar, de către furnizor, pe fiecare loc de consum, la preţul contractat, în a doua jumătate a lunii care urmează lunii de consum pentru care se efectuează facturarea şi va fi aferentă consumului efectiv contorizat, fără plata în avans şi fără garanţiii; b) Posibilitatea neutilizării în totalitate sau depăşirii cantităţii de gaze naturale contractate/an fără a pretinde plata de daune-interese sau diferenţe de tarif; c) Posibilitatea suplimentării contractului cu noi puncte de consum, sau diminuarea numărului acestora, dar numai cu respectarea prevederilor legale în materia achizițiilor publice. Contractul se va incheia pentru o perioadă de un an de la semnarea contractului şi va produce efecte după trecerea perioadei de 21 zile de la notificarea către vechiul furnizor de încetare a contractului, cu respectarea prevederilor Ordinului ANRE nr 234/2019 pentru aprobarea procedurii privind schimbarea furnizorului de energie electrică/gaze naturale de către clientul final. -Cantitatea totală de gaze naturale solicitată este de 650 MWh. – Valoarea estimată a contractului pentru cantitatea totală de gaze naturale este de 622.583,92 lei fără T.V.A”, se arată în documentele procedurii de licitație.

Unitățile de învățământ preuniversitar vor fi dotate cu materiale și echipamente de specialitate. Consiliul Județean caută firme pentru semnarea contractului

Procedura de licitație a fost lansată pe data de 3 iulie 2024, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice. Contractul are ca obiectiv „Furnizare materiale și echipamente de specialitate pentru atelierele de practică din unitățile preuniversitare învățământ profesional și tehnic”. Acordul-cadru are o valoare de 4.646.950 de lei, fără TVA. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până la data de 12 august 2024, ora 15.00.

Procedura de licitație este împărțită în 7 loturi. Primul lot se referă la contractarea serviciilor privind furnizarea și montarea materialelor și echipamentelor specifice dotării atelierelor de practică, alimentație publică, atelier industrie alimentară li turism. Prevederea bugetară este de 1.039.503,74 lei, fără TVA.

Cel de-al doilea lot are ca obiectiv furnizarea și montarea materialelor și echipamentelor specifice dotării atelierelor de practică, ateliere de mecanică, ateliere electrotehnică, electronică, electromecanică, a atelierelor de lăcătușărie generală, ansambluri mecanice, automobile și a atelierelor de mecanică și mecanic auto. Valoarea contractului este de 2.273.575,60 lei, fără TVA.

Al treilea lot se referă la furnizarea și montarea echipamentelor și a materialelor specifice atelierelor de practică, atelierelor de construcții, instalații și lucrări publice. Valoarea acestuia este de 201.195,47 lei, fără TVA.

Al patrulea lot include furnizarea și montarea materialelor și echipamentelor specifice dotării atelierelor de practică, a atelierelor de industrie textilă și pielărie dar și a celor de croitorie. Prevederea bugetară este de 925.173,26 lei, fără TVA.

Lotul cu numărul 5 are ca obiectiv contractarea serviciilor de furnizare și montare a echipamentelor specifice dotării atelierelor de practică și a atelierelor școlare de tehnici poligrafice. Valoarea acestuia este de 56.693,10 lei, fără TVA.

Lotul 6 se referă la contractarea serviciilor de furnizare și montare a echipamentelor specifice atelierelor de practică și a atelierelor școlare de tâmplărie. Acesta are o prevedere bugetară de 16.678,88 lei, fără TVA, iar ultimul lot, cel cu numărul 7, are ca obiectiv furnizarea și montarea echipamentelor specifice pentru atelierele școlare de estetică și igienă a corpului omenesc și de coafor. În cadrul acestui lot, prevederea bugetară este de 134.130,43 lei, fără TVA.

O singură firmă este interesată de contractul privind furnizarea gazului în imobilele Consiliului Județean Iași. Este vorba despre Gaz Est SA, care a depus oferta financiară în cadrul procedurii de licitație.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *