Prima pagină » Local » O „săgeată“ a clanului Corduneanu, arestată la domiciliu! Un ieşean spune că i-a dat mii de euro pentru a primi o locuință! – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

O „săgeată“ a clanului Corduneanu, arestată la domiciliu! Un ieşean spune că i-a dat mii de euro pentru a primi o locuință! – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

19 mai 2022, 18:56, 6 ,
Ciprian Nedelcu în Local

Magistraţii ieşeni au dispus joi, 19 mai 2022, arestarea la domiciliu pentru o „săgeată” a clanului Corduneanu. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Dănuţ Iulian Ilincariu, sub acuzaţia de trafic de influenţă. În schimb, instanţa a dispus măsura arestării la domiciliu pentru 30 de zile. Ilincariu a fost denunţat de un ieşean că i-ar fi promis o locuinţă socială în schimbul unor sume de bani.

O „săgeată“ a clanului Corduneanu a fost arestată la domiciliu! Aşadar, joi, pe 19 mai 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Dănuţ Iulian Ilincariu, sub acuzaţia de trafic de influenţă.

„Instanţa dispune luarea faţă de inculpatul Dănuţ Iulian Ilincariu, cercetat în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă, a măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile”, au afirmat magistraţii ieşeni.

O „săgeată“ a clanului Corduneanu, cercetată pentru trafic de influenţă

Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Anchetatorii ieşeni susţin că Dănuţ Iulian Ilincariu a intrat în vizorul lor recent, după ce un bărbat l-a denunţat pe acesta pentru un presupus trafic de influenţă.

Constantin M. i-a adus acuzații grave lui Ilincariu. El a susținut că, în luna martie 2021, a hotărât să depună o cerere pentru a obține o locuință socială, deoarece vechiul imobil în care locuia cu soţia sa era propusă spre demolare. Conform ieşeanului, Dănuț Ilincariu s-ar fi oferit să îi întindă o mână de ajutor în schimbul mai multor mii de euro. Constantin M. a declarat că, în total, i-ar fi dat lui Ilincariu 7.500 de euro.

Dănuţ Iulian Ilincariu a negat acuzaţiile aduse de denunţător

Constantin M. a adăugat că s-a întâlnit cu Dănuț Ilincariu la Primărie, iar acesta din urmă i-ar fi spus că sora și cumnatul lui lucrează acolo și că îl poate ajuta în schimbul unor sume de bani. De cealaltă parte, Dănuț Ilincariu le-a declarat recent reporterilor cotidianului BZI că nu a luat vreun ban de la cei doi soţi și că nu le-ar fi promis vreo locuință socială.

Acesta a susținut că a vrut doar să-i ajute, oferindu-le camera de cămin a unui prieten de-al lui, deoarece Constantin M. şi soţia lui nu aveau unde să locuiască. De altfel, Dănuţ Iulian Ilincariu a afirmat că ştia de plângerea formulată de Constantin M. împotriva lui la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Totuşi, avocata care îl reprezintă pe Constantin M. a afirmat că a făcut demersurile necesare pentru ca acesta să fie despăgubit.

„Lor (soților Ștefana și Constantin M. – n.r.) li s-a pus la dispoziție spațiul închiriat, acesta fiind de esența unui contract de locațiune, în schimbul unei chirii. Chiria și utilitățile au fost plătite în fiecare lună. Au avut comportamentul unor chiriași de bună credință. Ei s-au trezit cu o notificare de evacuare din partea Primăriei în momentul în care au refuzat să îi mai dea bani lui Dănuț Ilincariu. Deocamdată, ei au dreptul să dețină imobilul până primesc despăgubirile integral. Aceste despăgubiri vor fi evaluate de instanță. Persoanele sunt prejudiciate. Au muncit enorm ca să își ia o cameră, pentru care, de un an, li se cer bani constant”, a precizat recent avocata Iulia Medeleanu.

În urma acestui scandal, o „săgeată“ a clanului Corduneanu a fost arestată la domiciliu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Și Adrian și Ramona Corduneanu.au mâncat la înșelăciunea asta!

  • Gheras din Primarie

    Nu sunt primii la care le face asa ceva. Verificati si vedeti ca sora-sa chiar e jmechera in primarie si il joaca pe primar cum vrea iar Ilincaru mulge multi bani folosindu-se de ea.

  • Gunoaiele iasului

    Nu mai dați în familia cor … sifon ordinar moloman , săgeata familiei gangal și e prăduitor ce treaba are lumea cu ce au făcut ei 2?moloman mai faci și probleme la lume praduitorule

  • Asta e Săgeata lui Adrian și Vasile Corduneanu.Asta se lauda ca i face autorizația lui Adrian Corduneanu si ca are intrări mari in Primarie cu sorasa!

  • Moloman zis tombola

    Moloman te-ai pus pe capul lui Adrian îl bagi la pușcărie acuși te ia și pe tine cu tombola ta care arzi fraieri și ajungi în cușcă cu leii :))) te așteaptă nebuni aia sus pe copou

  • Ilincaru n-a muncit nici o zi din viața lui. El trăiește undeva pe un norișor, se consideră superior, nu-i ajunge nimeni la nas. Doar ca acum i-a venit momentul lui de BIG FAIL.
    răstălmăcește vorbe, fapte, apoi pledează nevinovat si ia rolul de victimă.
    Nu-și asumă ticăloșiile, ba chiar neagă cu cinism și-i acuză ceilalți de lucrurile pe care chiar el le face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024