Prima pagină » Local » O „săgeată” a clanului Corduneanu, acuzată de trafic de influență! Ieșeanul, cercetat că ar fi primit mii de euro pentru o locuință socială – GALERIE FOTO

O „săgeată” a clanului Corduneanu, acuzată de trafic de influență! Ieșeanul, cercetat că ar fi primit mii de euro pentru o locuință socială – GALERIE FOTO

13 iun. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

O „săgeată” a clanului Corduneanu va fi nevoită să dea explicații în instanță. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe Dănuț Iulian Ilincariu, sub acuzația de trafic de influență. Individul a fost denunţat de un ieşean că i-ar fi promis o locuinţă socială în schimbul unor sume consistente de bani.

O „săgeată“ a clanului Corduneanu va fi obligată să ofere explicații în fața magistraților ieșeni. Așadar, la finele săptămânii trecute, procurorii l-au trimis în judecată pe Dănuţ Iulian Ilincariu, sub acuzaţia de trafic de influenţă.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

O „săgeată” a clanului Corduneanu, acuzată de trafic de influenţă

Oamenii legii spun că Dănuţ Iulian Ilincariu a intrat în vizorul lor recent, după ce un bărbat l-a denunţat pe acesta pentru un presupus trafic de influenţă.

Astfel, Constantin M. i-a adus acuzații grave lui Ilincariu. Ieșeanul a susținut că, în luna martie 2021, a hotărât să depună o cerere pentru a obține o locuință socială, deoarece vechiul imobil în care locuia cu soţia lui era propus spre demolare. Potrivit bărbatului, Dănuț Ilincariu s-ar fi oferit să îi dea o mână de ajutor, dar în schimbul mai multor mii de euro. Constantin M. a declarat că, în total, i-ar fi dat lui Ilincariu 7.500 de euro.

Ieșeanul Dănuţ Iulian Ilincariu a negat acuzaţiile

Constantin M. a adăugat că s-a întâlnit cu Dănuț Ilincariu la Primărie, iar acesta din urmă i-ar fi spus că sora și cumnatul lui lucrează acolo și că îl poate ajuta în schimbul unor sume de bani. Totuși, Dănuț Ilincariu a declarat recent că nu a luat vreun ban de la cei doi soţi și că nu le-ar fi promis vreo locuință socială. El a susținut că a vrut doar să-i ajute, oferindu-le camera de cămin a unui amic de-al său, deoarece Constantin M. şi soţia lui nu aveau unde să locuiască. În plus, Dănuţ Iulian Ilincariu a afirmat că ştia de plângerea formulată de Constantin M. împotriva sa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.
Pe de altă parte, avocata care îl reprezintă pe Constantin M. a afirmat că a făcut demersurile necesare pentru ca acesta să fie despăgubit.

„Lor (soților Ștefana și Constantin M. – n.r.) li s-a pus la dispoziție spațiul închiriat, acesta fiind de esența unui contract de locațiune, în schimbul unei chirii. Chiria și utilitățile au fost plătite în fiecare lună. Astfel, ei au avut comportamentul unor chiriași de bună credință. Ei s-au trezit cu o notificare de evacuare din partea Primăriei în momentul în care au refuzat să îi mai dea bani lui Dănuț Ilincariu. Deocamdată, ei au dreptul să dețină imobilul până primesc daunele integral. Despăgubirile vor fi evaluate de instanță. Persoanele sunt prejudiciate. Au muncit enorm ca să își ia o cameră, pentru care, de un an, li se cer bani în mod constant”, a subliniat recent avocata Iulia Medeleanu.

În urma scandalului, o „săgeată“ a clanului Corduneanu a fost trimisă în judecată pentru trafic de influență.

Comentarii
  • Si rapanoasa asta de avocata care cere bani si lasa clientii cu ochii in soare! Sosocista lui peste!

  • Și urâtul asta prost nici măcar Săgeata nu era. E in sclavete care face ce inse cere, un fraer fără autoritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *