Prima pagină » Actualitate » O româncă a tocmit trei bărbaţi pentru a-şi jefui fostul iubit, un italian ce câştigase 5 milioane de euro la loto
O româncă a tocmit trei bărbaţi pentru a-şi jefui fostul iubit, un italian ce câştigase 5 milioane de euro la loto

O româncă a tocmit trei bărbaţi pentru a-şi jefui fostul iubit, un italian ce câştigase 5 milioane de euro la loto

02 iun. 2022, 13:28, 1 ,
în Actualitate

Jaful din Torino, în urma căruia un italian a rămas fără 8 kg de aur, a fost coordonat de o fostă iubită, româncă. Femeia știa că bărbatul a câștigat la loto cinci milioane de euro și că avea în casă lingouri de aur și bijuterii.

carabinieri

Tâlharii au plecat din casa italianului cu 8 kg de aur, constând în lingouri, bijuterii, ceasuri și 20.000 de euro cash

Un italian ce câştigase cinci milioane de euro la loto, jefuit de o româncă

Italianul jefuit de o româncă, a rămas păgubaş de o sumă imensă. Mai precis, femeia, care îi fusese iubită, a tocmit trei bărbați, printre care unul din Republica Moldova, pentru a-l jefui pe italianul de 33 de ani. Astfel, tâlharii, au plecat din casa italianului cu 8 kg de aur, constând în lingouri, bijuterii, ceasuri și 20.000 de euro cash.

Ulterior, poliția a reușit deja să aresteze unul dintre cei trei hoți, şi anume, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 48 de ani. Când a fost reținut de carabinieri, bărbatul avea asupra lui o parte din bunurile furate, pistolul cu care amenințase victima, dar și câteva cuțite. Din primele informații obţinute de către anchetatori, se pare că bărbatul lucra la un plan pentru a fugi.

Conform surselor apropiate anchetei, spargerea a fost comandată, iar cea care a orchestrat și a organizat în cele mai mici detalii acest joc este o româncă, fostă iubită a italianului.

Precizăm faptul că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a câștigat acum un an la loterie suma de cinci milioane de euro, iar în noaptea în care a fost jefuit se întorcea acasă alături de noua sa iubită. Acesta a fost așteptat de cei trei indivizi, amenințat cu pistolul și obligat să deschidă seiful.

Încă din acea noapte, italianul a povestit anchetatorilor că, după părerea lui, hoții ar fi de origine română. Acesta a povestit că a avut în trecut o iubită din România și a recunoscut imediat modul în care vorbeau aceștia.

Deși indivizii au avut un jaf aproape perfect, folosindu-se de cagule și mănuși astfel încât să nu lase urme, se pare că acest hoț care a fost deja arestat de poliție a făcut o greșeală de începător, lăudându-se prin oraș cu reușita să. Bineînţeles că nu a trecut mult timp până ce carabinierii i-au bătut la ușă.

La acest moment, bărbatul se află în închisoare, fiind reținut pentru 30 de zile.

Patru bărbați reținuți la Suceava pentru tâlhărie

Într-un context asemănător, amintim că în luna aprilie, patru bărbaţi au fost reţinuţi la Suceava, sub acuzația de tâlhărie. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Ostra a reclamat faptul că în noaptea de marţi spre miercuri, 14 aprilie, a fost tâlhărit de patru bărbaţi care i-au luat o borsetă în care avea 55.000 de lei, bani câştigaţi la Lotto.

Bărbatul a povestit că în acea noapte se afla la domiciliu, când în locuinţă au intrat patru indivizi care l-au deposedat prin ameninţare de borseta cu suma de 55.000 lei, pe care o avea la brâu. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, politiștii au obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii având legătură cu principalii suspecţi în cauză, ocazie cu care la domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte care interesează cauza.

Cei patru bărbați au fost reţinuţi şi introduşi în arest, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De altfel, reiterăm faptul că o româncă a tocmit trei bărbaţi pentru a-şi jefui fostul iubit, un italian ce câştigase 5 milioane de euro la loto.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *