Prima pagină » International » O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Spania. Trupul tinerei, găsit într-un șanț
O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Spania. Trupul tinerei, găsit într-un șanț

O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Spania. Trupul tinerei, găsit într-un șanț

02 feb. 2021, 14:24,
în International

Sfârșit tragic pentru tânăra din România, care a fost dată dispărută în urmă cu aproximativ o lună de zile.
Florina a fost dată dispărută, în timp ce se prostitua, în localitatea Albal, comunitatea Valenciană. Sâmbătă dimineață, un vânător a găsit trupul neînsuflețit al româncei dispărute în data de 8 ianuarie.

Florina, tânăra româncă care a fost dată dispărută, a fost găsită într-un șanț

În urmă cu o lună, Florina a fost dată dispărută fără urmă în Spania. În urmă cu scurt timp, tânăra româncă a fost găsită fără suflare, într-un șanț, descoperirea fiind făcută de un vânător.

În jurul orei 09.00, omul merge către l’Alter, moment în care a făcut o descoperire șocantă. A sunat imediat la numărul de urgență și a anunțat autoritățile ce văzuse în urmă cu scurt timp.

Trupul neînsuflețit al fetei, aflat într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit plutind într-un șanț situat între Silla și Albufera. Conform primelor informații transmise de criminaliștii Gărzii Civile, Florina a fost ucisă cu sânge rece, într-un loc destul de apropiat de cel în care a fost dată dispărută.

Totodată, se pare că aceasta a fost ucisă chiar în ziua în care fost și răpită, după ce s-a urcat în mașina unui client.

De asemenea, victima avea hainele pe ea, iar corpul plutea în șanț.

O echipă de scafandri din Grupul Special de Activități Subacvatice (GEAS) al Gărzii Civile au extras corpul din apă și, ulterior, cadavrul a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Valencia pentru o autopsie. Agenții au reușit să identifice două tatuaje: o coroană pe mâna dreaptă și o frază în limba aromână pe piept.

O tânără româncă, mama a doi copii, a murit fulgerător în Italia

Un alt caz cutremorator a avut loc în Italia, unde protagonista a fost tot o româncă de doar 28 de ani.

Ioana Lingurar a murit în noaptea de vineri spre sâmbăta, ianuarie 2021. Aceasta ea programată la o operaţie de şold. A fost transportată la o clinică privată pentru a se opera. Ulterior, înainte de operaţie aceasta a suferit un stop cardiac şi a fost transportată de urgență la spitalul Santa Maria della Misericordia, în Perugia. Femeia a fost internată de urgență la Terapie Intensivă dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Operaţia la şold era una banală, practicată des în clinica respectivă. Vorbim despre faptul că femeia fusese programată cu ceva timp în urmă şi aceasta nu era ceva ieşită din comun. Operaţia la şold urma să se producă după o anestezie locală.

Totuşi, din motive incă necunoscute, Ioana a făcut stop cardio-respirator şi a fost transportată de urgentă, de la clinică la un spital din Italia. Femeia s-a stins din viață în noaptea de vineri spre sâmbătă, potrivit observatornews.ro

Pentru a putea stabili cauzele morţii Ioanei Lingurar, procurorii italieni au cerut autopsia. Cel mai probabil, procurorul Gennaro Iannanore, procurorul de caz, va numi un medic legist care să execute autopsia necesară identificării cu exactitate a cauzelor care a dus la tragedie. În aceste momente există un dosar deschis pentru omor şi urmează ca persoanele vinovate, dacă există, să fie trase la răspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`