Prima pagină » National » O româncă a dispărut după ce și-a făcut cont pe o rețea de dating și a plecat din țară în secret
O româncă a dispărut după ce și-a făcut cont pe o rețea de dating și a plecat din țară în secret

O româncă a dispărut după ce și-a făcut cont pe o rețea de dating și a plecat din țară în secret

07 iul. 2024, 20:40,
în National

Sabina Tomescu, o femeie din Brașov, în vârstă de 41 de ani, a dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână, după ce le-a spus apropiaților că pleacă la Bruxelles pentru un interviu de angajare.

Femeia, pe nume Sabina Aurelia Tomescu, în vârstă de 41 de ani, din Brașov, este dispărută de peste o săptămână. De pe data de 26 iunie, când s-a conectat ultima dată pe WhatsApp, familia nu a mai primit niciun semn de la ea, iar telefonul ei este închis.

„La data de 25.06.2024 numita Tomescu Sabina Aurelia a plecat de la adresa de domiciliu cu intenția de a se deplasa în Belgia, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu membrii de familile”, potrivit Poliției Române.

Femeia are următoarele semnalmente: înaltime:163 cm, greutate: 50 kg, corpolență: slabă, ochi căprui și păr blond de lungime mijlocie.

A fost alertată Poliția, însă familia a început propria anchetă, atunci când a descoperit că femeia primise în contul ei o sumă destul de mare, de 1000 de euro, în condițiile în care ea rămăsese fără serviciu, și că își luase bilete și pentru Bruxelles, dar și pentru Egipt.

Membrii familiei bănuiesc că intrase în legătură cu un individ care, cel mai probabil, face parte dintr-o rețea de proxenetism, astfel că este foarte posibil ca femeia să fi fost racolată.

Cei care pot da orice fel de informații despre Sabina Tomescu, în vârstă de 41 de ani, sunt rugați să sune la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024