Prima pagină » International » O prostituată din România a făcut avere pe seama germanilor și austriecilor. Ce a putut să le facă femeia
O prostituată din România a făcut avere pe seama germanilor și austriecilor. Ce a putut să le facă femeia

O prostituată din România a făcut avere pe seama germanilor și austriecilor. Ce a putut să le facă femeia

16 dec. 2020, 13:49,
în International

O prostituată din România a făcut avere pe seama germanilor și austriecilor. Florica G., de 28 de ani, a iluzionat pe internet mai mulți bărbați din Germania și Austria. Doi bărbați îndrăgostiți până peste cap i-au dat sume de peste 200.000 de euro, după ce au crezut că are probleme grave.

Tânără se folosea chiar de copil pentru a face rost de bani de la bărbații pe care îi cucerea pe internet.

O prostituată din România a făcut avere

Româncă le vindea iluzii bărbaților de pe internet pe care îi cucerea. Acesta se descria ca fiind suplă, minionă și brunetă și caută să îi înduioșeze pe bărbați cu tot felul de povești emoționante legate de viața ei personală. Victimele erau în general persoane în vârstă pe care le aborda pe diferite rețele sociale sau platforme de dating.

Tânără le spunea că are o situație financiară extrem de grea și că are copilul grav bolnav.

Dată în judecată de aceștia, în fața instanței, florica G a povestit totul. Ea a fost condamnată la 18 luni de închisoare pentru fraude comerciale grave, relatează Libertatea.

Florica a povestit că a fost forțată să se prostitueze

Florica G. susține că a fost forțată să se prostitueze de către partenerul ei de viață. Totul a început pe când avea 20 de ani într-un apartament din Viena. În această mizerie s-a îndrăgostit mai târziu de unul dintre clienții ei, care a scos-o inițial din acest mediu și chiar s-a căsătorit cu ea.

După ce i-a făcut un copil, comportamentul bărbatului a început să se schimbe și să nu mai fie partenerul de care s-a îndrăgostit.

„A vrut și el să lucrez așa cum făceam când ne-am cunoscut și să câștig o grămadă de bani din asta. Ideea de a găsi bărbați pe platformele de întâlniri a apărut mai târziu.”, a spus fata în fața instanței.

Nu mai știe exact ce le-a spus bărbaților pentru a le lua banii. Așa cum au declarat victimele, luni, au fost povești cutremurătoare despre fiica ei, presupus grav bolnavă, și despre o viitoare operație la inimă, sau taxele legale plătite pentru cele 11 proprietăți fictive din România pe care Florica le prezenta bărbaților.

O româncă era regina prostituatelor din Italia!

Anchetatorii italiani au prins-o pe românca Ştefana Mioara Poenaru, lidera reţelei de prostituție din oraşul italian Ferrara care conducea cu o mâna de fier clanul interlop. Anchetatorii au constatat faptul că ” stăpâna prostituatelor ” în vârstă de 36 de ani avea o vastă rețea de prostituate și că era de necontestat la șefia grupului infranctional organizat.

Totuşi, în pofida faptelor în care a fost implicată, românca a scăpat doar cu 2 ani de închisoare. Amendă de doar 8000 de dolari şi condamnară minimă s-a datorat faptului că Ştefană Mioara Poenaru a colaborat cu anchetatorii italieni. Încă un lucru menţionat în presa italiană a fost acela că la anchetă, poliţiştii italieni au colaborat cu cei din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *