Prima pagină » Titlurile zilei » O profesoară din Iași a rupt TikTok-ul în două după ce s-a filmat povestind detalii importante din viața ei – EXCLUSIV/ATENȚIE! IMAGINI/VIDEO CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

O profesoară din Iași a rupt TikTok-ul în două după ce s-a filmat povestind detalii importante din viața ei – EXCLUSIV/ATENȚIE! IMAGINI/VIDEO CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

05 oct. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

O profesoară din Iași a rupt TikTok-ul în două după ce s-a filmat și a povestit detalii importante din viața ei. Aceasta a împărtășit cele mai ascunse secrete cu aproximativ 184.500 de oameni. Imaginile video care au fost postate au strâns sute de mii de comentarii și reacții pozitive

Alice Tudurii este o profesoară din Iași care a făcut furori pe TikTok după ce a decis să abordeze un subiect sensibil pentru femei. Aceasta a început să își povestească viața, ajungând să ofere chiar și cele mai ascunse secrete, stârnind interesul și curiozitatea utilizatorilor la cote maxime. Profesoara a ajuns să aibă câteva sute de mii de aprecieri și comentarii pozitive în doar câteva ore.

O profesoară din Iași a rupt TikTok-ul în două după ce s-a filmat povestind detalii importante din viața ei

Alice Tudurii a început să posteze pe rețelele de socializare după ce a trecut prin cea mai mare dramă din viața ei și și-a propus să ajute și alte femei care trec prin niște situații similare. Astfel, a început să se filmeze povestind despre problemele de sănătate cu care se confruntă, dar și despre cel mai neplăcut eveniment.

„Avortul terapeutic reprezintă oprirea sarcinii, indiferent de vârsta de gestație a fătului, atunci când viața mamei este pusă în pericol, ceea ce s-a întâmplat și în cazul meu. Am suferit, din păcate, o corioamniotită (n.r. – o infecție care survine femeii însărcinate), despre care o să vorbim ulterior, pe care am descoperit-o destul de târziu, deși copilul a luptat până în ultimul moment.

Fetița noastră nu s-a oprit ea din evoluție, a fost un copil sănătos din toate punctele de vedere, însă a trebuit să oprim sarcina, pentru că riscurile erau mult prea mari pentru mine. Aș fi putut să îmi pierd uterul sau aș fi putut să fac o septicemie care este destul de gravă. În cazul în care mi-aș fi pierdut uterul, n-aș fi putut să mă bucur nici de acest copil și nici de alți posibili copii, ceea ce la momentul respectiv era egal cu 0 pentru mine. Îmi doream să găsim orice metodă ca să salvăm bebelușa.

A fost un copil extrem de dorit și extrem de iubit. Nu îmi doream ca acesta să fie finalul”, mărturisește Alice Tudurii, cunoscută pe platformele de socializare drept Alice Infertility fighter.

Tânăra a povestit pas cu pas cum a descoperit această boală

Alice Tudurii a reușit să liniștească zeci de femei care au trecut prin situații similare și au considerat ca o terapie poveștile ei. Ulterior, tânăra a început să povestească pas cu pas cum a ajuns să descopere că se confruntă cu infertilitatea. Când a obținut o sarcină prin fertilizare in vitro a trebuit să treacă printr-un avort terapeutic. În mediul online, aceste subiecte nu au fost abordate în detaliu de nimeni, iar utilizatorii au susținut-o și a ajuns virală pe TikTok.

Iată că o profesoară din Iași a rupt TikTok-ul în două după ce a abordat cele mai sensibile subiecte în mediul online, pornind de la experiența proprie.

Comentarii
  • Un roman sceptic

    Halal profesoara!…. Spune multe despe sistemul de invatamant, autodistructiv, cu rezultate fardate & gonflate, cu unitati scolare orientate catre desfiintare (mai ales in rural), elevi si profesori (sic!) agramati, manuale cu erori, absolventi pregatiti pentru constructia occidentului prosper sau retardati (viitori votanti, care vor achita datoriile a ce a mai ramas din RO)…Colaps total, in insasi embrionul societatii (scoala). Macar nu-i mai declinati profesia.

  • pt „romanul sceptic”: e usor si permis sa fii tu insuti prost si retadrat si sa arunci cuvinte goale pentru a incerca sa sugerezi cum ca ai fi inteligent, cum ca ai fi emancipat ori cult!! insa e nepermis si de prost gust sa ti afisezi (chiar si sub umbrela anonimatului) prostia si retardul!! daca ai fi stiut ce e avortul terapeutic, nu te mai trezeai perorand ca proasta in targ!!! fata vorbeste in postarile ei despre necesitatea din punct de vedere medical (in unele situatii total nefericite) a efectuarii unor intreruperi de sarcina. in cazul tau INSUSI (ca e de gen masculin embrionul ala) embrionul societatii a produs un roman sceptic, agramat si analfabet functional…

  • Un roman, mai sceptic

    Adjectivul pronominal de intarire „INSASI” se acorda cu determinatul „SCOALA”, din paranteze, in forma eliptica, intr-o exprimare in stil oral, rapid… Pentru rigoare, e o mica eroare, care nu anuleaza fundalul critic. Dan Popa (poate pseudonim), jignirile (mai ales in mod public) sunt un semn al profundei educatii de care ai beneficiat dumneata… P.S.: nu am nimic personal cu biata doamna profesor; era prea pe frontispiciul dinamic al paginii de ziar; problemele d-nei sunt cat de reale, dar prea bio cu profesia… Multumesc pentru corectie, oricum!

  • E si doctoriță cumva?

  • ca sa rupi tik-tok-ul in 2 trebuie sa fie pe engleza.

  • O profesoara face aprecieri medicale. Și da sfaturi medicale. Iar cretineii chiar țin cont de ele în loc să meargă la medic.

  • Altă vacă…. o știre utilă, un articol documentat nu ați scrie. In schimb, promovați toate parașutele și vacile

  • Sandu Belu: 1 like :)… corectie: vaca da lapte & carne… sa nu jignim zoo/ fauna… fara malitie 🙂

  • Nu trebuia să ai ceva in cap ca sa fii profesoară?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *