Prima pagină » Economic Local » O primărie din județul Iași construiește o anexă cu suma de 155.000 de euro
O primărie din județul Iași construiește o anexă cu suma de 155.000 de euro

O primărie din județul Iași construiește o anexă cu suma de 155.000 de euro

22 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data de 6 mai, Primăria comunei Prisăcani organizează o licitație privind construirea unei anexe gospodărești și garaj pentru mașina pompierilor. Investiția este estimată la 739.502 lei, fără TVA, aproape 155.000 de euro. Terenul studiat pentru noile investiții este situat în curtea Primăriei. Durata de execuție este de 36 de luni, în funcție de disponibilitatea financiară a comunei.

„În perioada de execuție, executantul va organiza execuția lucrărilor, va mobiliza resursele necesare execuției lucrărilor, va efectua trasarea și pichetarea lucrării, va efectua toate lucrările prevăzute în contract, inclusiv aprovizionările cu materiale, va întocmi toate documentele de calitate necesare recepției lucrărilor, va întocmi situațiile de lucrări lunare și le va supune aprobării dirigintelui de șantier desemnat de beneficiar”, se arată în caietul de sarcini.

Noua clădire va avea un singur nivel și o suprafață utilă de 279,35 metri pătrați. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic. Primarul comunei a precizat că în noua anexă se vor desfășura ședințele de Consiliu Local.

„Acolo vom muta și ședințele de Consiliu Local, stăm îngrămădiți într-un spațiu. Lucrarea este complexă, suma este dată de proiect. Acolo vom face loc și pentru arhivă. O parte din sumă a fost bugetată pentru acest an. E puțin (despre valoarea investiției – n.r.)”, a precizat primarul Ghiorghe Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *