Prima pagină » National » O poveste terifiantă a ieșit la iveală la Spitalul de Neurochirurgie! Un criminal putea fi și acum liber dacă medicii nu spuneau totul Poliției!

O poveste terifiantă a ieșit la iveală la Spitalul de Neurochirurgie! Un criminal putea fi și acum liber dacă medicii nu spuneau totul Poliției!

28 sept. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu în National

Un individ a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. Petru Tudorache este suspectat că și-a ucis în bătaie propriul tată. Grozăvia a fost descoperită de medici, care au anunțat Poliția

Caz șocant, în Iași! Un individ este suspectat că și-a ucis în bătaie propriul tată. Întreaga poveste a ieșit la iveală datorită medicilor ieșeni, care au constatat că leziunile suferite de victimă au fost provocate.
Doctorii de la Spitalul de Neurochirurgie „Prof.dr. Nicolae Oblu” au fost cei care au anunțat Poliția. Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au intrat pe fir și au descoperit ce s-a întâmplat.

Petru Tudorache, arestat preventiv pentru omor asupra unui membru de familie

La sfârșitul săptămânii trecute, magistrații au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Petru Tudorache.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. În consecință, dispune arestarea preventivă a inculpatului Petru Tudorache, cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au menționat judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către Petru Tudorache. Acum, urmează ca magistrații din cadrul Curții de Apel Iași să hotărască ce se va întâmpla, în continuare, cu individul.

Victima a decedat pe patul de spital, în urma leziunilor suferite la cap

În urmă cu câteva zile, un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie „Prof.dr. Nicolae Oblu” din Iași. Victima, din localitatea Schitu Duca, avea leziuni serioase, în special în zona capului. Medicii ieșeni au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe bărbat, dar nu au reușit.
La o privire mai atentă, doctorii au constatat că leziunile au fost provocate de către o altă persoană. Astfel, potrivit legii, medicii ieșeni au anunțat de îndată Poliția.

Oamenii legii au mers pe fir și au ajuns la fiul victimei

La scurt timp de la sesizare, polițiștii au demarat o anchetă, deschizând un dosar penal. Agenții au mers în localitatea Schitu Duca și, astfel, au ajuns la Petru Tudorache. Bărbatul a fost ridicat și dus la audieri. În urma audierilor, individul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. Ulterior, procurorii au formulat o propunere de arestare preventivă, care a fost admisă de instanță.
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, în urmă cu câteva zile, între fiu și tată a izbucnit un conflict, iar Petru Tudorache l-a lovit pe părintele său, în special în zona capului. La scurt timp de la incident, la fața locului a fost chemată o ambulanță, care a transportat victima la spital, însă aceasta nu a mai avut zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *