Prima pagină » Titlurile zilei » O poveste de dragoste, începută pe Facebook, s-a terminat cum nu se poate mai prost! Florentina Turcu: „Mi-a luat copilul după două săptămâni de la naștere. Nu l-am mai văzut de un an” – FOTO

O poveste de dragoste, începută pe Facebook, s-a terminat cum nu se poate mai prost! Florentina Turcu: „Mi-a luat copilul după două săptămâni de la naștere. Nu l-am mai văzut de un an” – FOTO

04 iul. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Alexandru Beleuță (27 de ani), din localitatea Poiana Mănăstirii, comuna Țibana,  și Florentina Turcu (29 de ani), din localitatea Vălenii, comuna Țibănești, s-au cunoscut în anul 2020, prin intermediul Facebookului. Cei doi tineri sunt părinții unei fetițe în vârstă de 2 ani, care este în prezent în grija tatălui. Ceea ce părea la început a fi o poveste de dragoste s-a terminat extrem de prost, ambii tineri războindu-se acum pentru custodia copilului.

S-au cunoscut pe Facebook, iar între ei părea să se lege o poveste de dragoste, însă totul s-a terminat cu scandal

Florentina Turcu susține că este terorizată de fostul său concubin, Alexandru Beleuță. În timpul relației cu bărbatul, dar și după despărțirea de acesta, femeia spune că a avut de suportat numeroase amenințări, jigniri și violențe, iar cel mai tare o afectează faptul că nu-și poate vedea fetița. Florentina Turcu nu și-a mai văzut copilul de aproape un an, astfel că acesta nici nu o mai recunoaște.

„Relația noastră a început în 2020, dar a devenit un coșmar, am coșmaruri noaptea. Fetița noastră are 2 anișori și este în îngrijită de bunică, dar ei nu-i place munca, îi place să stea pe banii copiilor. A fost frumos la început, dar apoi a început cu gelozii, îmi spunea că mă zboară prin pereți. Înainte să rămân însărcinată, zicea că sunt ca o scândură, iar după nu-i mai plăcea că m-am îngrășat, că sunt cât o vacă. Mi-a luat copilul după 2 săptămâni, nu mă lasă să-l văd. Îmi trimite doar câte o poză cu fetița, dar a setat ceva în telefon să pot deschide poza o singură dată, să nu o pot arăta și surorilor mele sau familiei. Nu am văzut fetița de un an, de anul trecut, din august, de când fostul concubin m-a bătut ultima dată. Îmi doresc să o văd măcar de la distanță. Ea nici nu mai știe că sunt mama ei, nu mă mai cunoaște. Când am văzut fetița ultima dată, am fost bătută de 5 persoane. Am încercat să mă apăr. Mama lui m-a luat de păr, mi-a smuls copilul din brațe. Eram plină de sânge, am chemat poliția și salvarea și am luat tot eu amendă. Mă amenință pe mine și pe surorile mele, pe toată lumea. Eu și cu el am stat 2 ani în Danemarca, am lucrat la o fermă de vaci, dar el mi-a luat toți banii. Lucra și el, dar când era nervos, trebuia să muncesc eu și pentru el. Mă jignea, mă jignește și acum, nu știu ce să mai fac. El mi-a luat copilul, m-a internat la «Socola», iar după ce am ieșit din spital, mi-a zis să ne împăcăm, dar a fost o joacă de-a lui. Nu mai pot, am obosit, nu știu ce vrea de la mine. Mi-a luat banii, copilul, fericirea. Mi-a luat 30.000 de euro, mi-a furat și banii de pe concediu medical, asta în perioada cât am fost eu internată la «Socola». M-a făcut să am încredere în el, iar apoi m-a aranjat pe toată viața. Cât am fost însărcinată, el ducea câini de rasă în Danemarca, îi cumpăra mai ieftin și îi vindea mai scump, aveam grijă de ei, dar eu nu mă alegeam cu nimic”, a declarat Florentina Turcu.

Florentina Turcu se teme pentru siguranța sa. Și-a dorit să obțină un ordin de protecție, dar, deoarece Alexandru Beleuță nu a agresat-o fizic, acest lucru nu a fost posibil.

„Merg la poliție, dar de acolo mi se spune că nu mă lovește. Trebuie să mă omoare, ca să se ia măsuri? Durerea cea mai mare e că nu-mi pot vedea fetița, banii îi mai fac, dar copilul… Am martori o grămadă, dar nu vor să dea declarații, pentru că se tem de el și de familia lui. Mi-a spart parola la Facebook de două ori, dar nu recunoaște”, a adăugat tânăra mămică.

Alexandru Beleuță: „De fiecare dată când venea să viziteze copilul, se lăsa cu poliție”

Alexandru Beleuță susține că fosta sa concubină are probleme de natură psihică și de aceea fetița lor este îngrijită de el și de mama sa. Bărbatul a precizat că nu îi interzice femeii să-și vadă copilul, dar își dorește ca în timpul acestor vizite să fie prezent și un asistent social. Alexandru Beleuță susține că Florentina Turcu are schimbări bruște de dispoziție și din această cauză se teme pentru siguranța copilului său.

„Eu dacă zic că Palatul Culturii e al meu, dumneavoastră mă credeți? A avut un ordin de protecție, dar a fost respins din lipsă de dovezi. Toată lumea ar trebui să se întrebe de ce a lăsat instanța un copil de 10 zile, care era sugar, în grija tatălui. Noi ne judecăm acum pentru custodia copilului. Eu am înțeles că ea are probleme de sănătate, nu asta e problema. Grav era că de fiecare dată când venea să viziteze copilul, o primeam că e mama copilului meu, dar se lăsa cu poliție. Ea făcea crize, mai ales atunci când plângea copilul, ea începea să facă un scandal imens. Automat, apelam la poliție. Un copil trebuie înțeles, trebuie văzut dacă îi este foame, sete, trebuie calmat. De fiecare dată, se ajungea la poliție. Acum, am solicitat să vină când vrea să vadă fetița, doar să anunțe înainte, să nu dea buzna, dar să fie însoțită de un asistent social. Ea a avut niște internări la «Socola», nu mă folosesc de asta, Doamne ferește, să nu treacă nimeni prin așa ceva. Are printuri cu niște extrase de cont, așa am și eu, noi am avut banii la comun. Nu a mai văzut copilul de un an pentru că a fost plecată în Germania, la muncă. E mamă, are tot dreptul să vadă copilul, dar atâta timp cât nu se poate pe cale amiabilă. Dacă există înțelegere, eu o las să petreacă timp cu fetița, mai ales că a fost o perioadă destul de mare în care nu a văzut-o. Copilul deja nu mai este obișnuit cu ea. Eu tot ce vreau este să aibă o atitudine calmă. Dacă vine o oră să vadă copilul, să stea cu el, ce treabă are cu mine. Pe ea mai mult o preocupă viața mea decât copilul. Mama copilului meu are niște probleme de sănătate, de natură psihică. Ea, 10 minute, poate să vorbească ca un om normal, iar dintr-o dată situația se schimbă la 90 de grade. Relația noastră a fost foarte scurtă, cred că am stat împreună mai puțin de un an, mi-am dorit foarte mult acest copil. Eu știam că ea a suferit de depresie, dar această afecțiune este la ordinea zilei acum, dar n-am știut că a fost internată de mai multe ori la «Socola», a avut două internări înainte să ne cunoaștem. Nu bag mâna în foc, dar e posibil ca această boală să se fi agravat după naștere. A făcut plângeri peste tot, pe la toate secțiile de poliție”, a declarat Alexandru Beleuță, tânărul care a avut o poveste de dragoste cu Florentina Turcu după ce s-au cunoscut pe Facebook.

Deși Alexandru Beleuță susține că nu a agresat-o pe mama copilului său, aceasta a obținut, în iulie 2022, un certificat medico-legal în care se arată că a prezentat mai multe leziuni ce puteau fi produse de lovirea cu obiecte contondente.

Comentarii
  • Las Fierbinti

    Las Fierbinti

  • FEREASCA ASA CEVA…………. TE INTERNEAZA SI LA SOCOLA, ITI IA COPILUL LA 2 SAPTAMANI– FARA SA TINA CONT DE FAPTUL CA MAMA POATE FACE PSIHOZE, DACA I SE IA COPILUL……

  • Da da….asa procedeaza politia. tb sa ai capul spart si multe vanatai, eventual sa fii moarta ca sa actioneze politia. Nici eu nu am reusit sa obtin ordinul de protectie impotriva fostului….desi am avut cateva vanatai pe picioare si maini. dar nu a contat. Nici la tribunal nu au fost relevante…ce sa mai vorbim?! Asa sunt autoritatile…Oare cand vom fi crezute pe buna dreptate? Apeleaza la autoritati chiar daca va dura mai mult. Poate, facand cercetari mai multe si analizand si anturajul vostru vei avea de castigat. Nu e corect sa ti se ia copilul la numai 2 saptamani. Ia un avocat si fa plangeri la politie pana vor pune mana sa cerceteze locul unde se afla el si copilul. Curaj

  • de aia e important sa va faceti analizele inainte de a face copchii, sa obtineti de la medicul de familie adeverinta de boli…… Si daca ai avut probleme la socola, nu te -ai gandit inainte de a face copchii ????? ai fost la vreun doctor sa intrebi ?

  • Cel mai bine ar fi sa își facă doamna un. Lu soț unu mai nebun ca el unu de 2.10 m și 200 kg sa fie și boadigiardul ei sa facă un pic de dreptatea când e cazul. Asa sunt mulți care se cred batman fata de femei. Astăzi trebuie puși la punct.
    Nu este ok sa ei copilul care săracă femeie la ținut în pântece a avut dureri groaznice la naștere ca să vina un dement ca asta sa ii ia copilul!!! Nu este normal. Dacă era el în locul ei oare mai a ea gândirea ei?? Da bunica ei nu este om a trecu și ea prin naștere știe ce i semna sa porți un copil 9 luni știe ce inseamna nașterea durerile!!! De e se comporta asa??? Este un Dumnezeu sus care va face dreptate lucrurile. U vor rămâne asa!!! Presimt ca fără va ajunge tot la acesta doamna pe viitor!!!

  • Asta e statul roman cu niste putori de functionari publici. In 2024 inca e considerat o normalitate sa te bata soacra si cumnatele.

    • Mor cu ele de gât , îmi iau copilul și nici mama poliției nu dă de mine , legea pulii în România

  • Primarul comunei Tibana, Gheorghe Rotaru, nu are liceul terminat însă , a încasat salarii de la primărie ca și cum ar fi avut studii superioare. Oare Inspecția Judiciara nu sesizează ?

  • Tragedia este că voi puneți botul la povești !

  • femeile s-au obisnuit sa lase mereu barbatii fara casa si copii (mare atentie baieti!), uite ca acum cand vad si ele cum e sa primesti manevra asta, plang si dau cu fundul de pamant.

  • Doi imbecili. De fapt, trei imbecili, că e și baba in peisaj 🥲🥲🥲

    Pentru o lume mai bună, astfel de oameni nu ar trebui lăsați să procreeze, dar nu poți spune astfel de lucruri, poți fi catalogat neo nazist.🥹

  • Mulți care au copii ,nu ar trebui sa aiba

  • Ia luat copilul ,trebuie sa ia si casa ,asta barbat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *