Prima pagină » Local » O poveste cum rar ți-e dat să auzi. De 20 de ani vine la pelerinaj în Iași și a scăpat de o boală grea. Spune doar că un sfânt a putut să o opereze: „În cameră era un miros de bună mireasmă”- FOTO/VIDEO

O poveste cum rar ți-e dat să auzi. De 20 de ani vine la pelerinaj în Iași și a scăpat de o boală grea. Spune doar că un sfânt a putut să o opereze: „În cameră era un miros de bună mireasmă”- FOTO/VIDEO

09 oct. 2023, 02:00, 1 ,
Cristina Doroftei în Local

Credința a salvat-o de la moarte, deși medicii i-au spus că nu mai are nicio șansă. Era scris negru pe alb că sfârșitul ei este aproape, nu i-a mai rămas decât să se roage, femeia însă își amintește cu lux de amănunte că într-o noapte a murit. Aceasta povestește cum doar un sfânt a putut să o opereze

Gheorghița Ozunu s-a luptat, ani de zile, cu o boală agresivă, anume fibromul uterin. Avea sângerări masive, iar într-o noapte, acum 20 de ani, și-a pierdut aproape tot sângele din cauza bolii. Știa că-i vine sfârșitul pentru că așa i-au spus medicii. Femeia însă nu și-a pierdut speranța. Cu tărie afirmă faptul că s-a vindecat după ce l-a implorat pe Sfântul Nectarie să-i vină în ajutor.

Doar un sfânt a putut să o opereze

poză cu Gheorgița Ozunu, din București

Credința a salvat-o de la moarte deși medicii i-au spus că nu mai are nicio șansă

Gheorghița Ozunu este din București și are 63 de ani. Aceasta vine în fiecare an la Iași în pelerinaj la Sfânta Cuvioasă Parascheva. Minunile pe care le-a făcut pentru ea sunt nenumărate, femeia spune că prima dată când s-a așezat la rând nu cunoștea nimic despre viața sau minunile Sfintei Cuvioase Parascheva.

„Când am fost diagnosticată cu metropatie hemoragică, fibrom uterin, aveam 43 de ani. A fost foarte greu, starea mea de sănătate se înrăutățea în fiecare zi. Am avut o hemoragie care a durat 18 zile. Medicii mi-au spus că nu mai am șanse, aveam cheaguri de sânge cât pumnul, am fost la un pas de moarte și vă spun sigur că în 2001, într-o vineri seară am murit, dar am înviat.

Vineri seară, mi-a apărut în vis Sfântul Nectarie, m-a mângâiat și mi-a spus că în acea noapte m-a operat el și că a fost de față și Măicuța Domnului, care mi-a scos afară tot ce era mai rău, anume fibromul. Când m-am trezit, am văzut că hemoragia se oprise și că în cameră era un miros de bună mireasmă. Când am mers la doctoriță să fac o ecografie, acolo nu mai era nimic. De 20 de ani trăiesc datorită acestui sfânt”,  mărturisește Gheorghița Ozunu.

Rugăciunea i-a salvat viața

 poză cu Gheorgița Ozunu, din București

Viața sa a luat o întorsătură drastică, a înțeles că scopul său este cel de a spune lumii ceea ce a pățit și cum Dumnezeu i-a luat viața

Viața sa a luat o întorsătură drastică, a înțeles că scopul său este cel de a spune lumii ceea ce a pățit și cum Dumnezeu i-a luat viața doar pentru a i-o da înapoi, însă într-o altă formă.

„Mă rog, în primul rând, pentru cei care nu au reușit să fie astăzi lângă noi, pentru mama mea, că are aproape 90 de ani, și pentru poporul astă român să se întoarcă la credință, pentru că, dacă avem credință, avem totul. În fiecare an vin în pelerinaj la Sfânta Cuvioasa Parascheva. Prima minune pe care Sfânta a făcut-o cu mine a fost chiar când mă aflam în autocar, în drum spre Iași.

Nu știam nimic despre ea, dar la insistențele mai multor colegi am mers. Vă spun că atunci când am intrat în autogara din Iași, în văzduh am văzut-o cum stătea cu brațele deschise, parcă ne întâmpina. Când am ajuns la Mitropolie am cunoscut o maică, aceasta avea două fiice care erau tot maici, le-am spus că vreau să stau și eu cu ele, m-am rugat la raclă și când s-a făcut procesiunea, pe 14 octombrie, Dumnezeu a îngăduit să fiu și eu când i se scoate capacul de sticlă.

Cu lacrimi în ochi i-am sărutat sfintele moaște și atunci i-am simțit părul. Mi s-a confirmat că este vie, că are grijă de noi și că ne este alături”, adaugă pelerinul în legătură cu faptul că doar un sfânt a putut să o opereze.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *