Prima pagină » Actualitate » O poliţistă din Buzău, mamă a doi copii, a fost găsită moartă în casă, cu pistolul din dotare lângă ea

O poliţistă din Buzău, mamă a doi copii, a fost găsită moartă în casă, cu pistolul din dotare lângă ea

31 oct. 2022, 14:15, 3 ,
în Actualitate

O poliţistă din Buzău a fost găsită moartă, astăzi, 31 octombrie, în propria casă. Medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului au stabilit că femeia a fost împuşcată şi nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Cecilia Chiriță, de doar 36 de ani, era căsătorită și avea doi copii. Femaia absolvise, în 2009, Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia

O poliţistă din Buzău s-a împuşcat cu arma din dotare în propria casă

Femeia de 36 de ani, poliţistă în Buzău, s-a împuşcat astăzi, 31 octombrie, în jurul orei 11.00. Forţele de ordine au fost sesizate cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe.

Imediat după aceasta sesizare, polițiștii s-au deplasat de urgenţă la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascar” Câmpina.

Acum, în cauză se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascar” Câmpina.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

De altfel, tot astăzi, 31 cotombrie, un poliţist din Dej s-a împuşcat în faţa colegului său, la câteva minute după ce a ajuns la serviciu.

Polițist al IPJ Botoșani, găsit împușcat în cap în Parcul Copou

În cadru de idei asemănător, amintim că în luna martie a acestui an, conform surselor exclusive BZI.RO, tânărul în vârstă de 25 de ani care a fost găsit împuşcat în cap în Parcul Copou era poliţist la IPJ Botoşani. Cu toate că inițial, toate indiciile au condus către suspiciunea unui suicidm s-au luat toate ipotezele posibile în calcul, deschizându-se totodată și dosar penal pentru moarte suspectă, acesta fiind preluat de către parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Pistolul ce a fost găsit la fața locului nu îi aparținea tânărului, ci șefului de post din localitatea Leorda de lângă Dorohoi.

Medicii au precizat totodată faptul că în urma unui apel la numărul unic de urgență 112 s-a precizat faptul că un tânăr se află inconștient în Parcul Copou din Iași. Ajunși la fața locului, medicii au constatat faptul că nu se poate efectua resuscitarea deoarece bărbatul deja murise.

”În cursul dimineții de 14 martie 2022, în jurul orei 06 am primit un apel la 112 conform căruia în Parcul Copou se află un tânăr în vârstă de 25 de ani care prezintă o plagă împușcată extremitate cefalică. Avea un pistol lângă el. La locul solicitării a fost trimit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). Am găsit bărbatul cu leziuni incompatibile cu viața, fără indicație de resuscitare. Echipajul de poliție l-a identificat și a identificat și arma. Există suspiciuni că ar fi polițist” a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Tânărul agent ar fi fost polițist în localitatea Leorda din Botoșani, și a fost încadrat pe post pe data de 1 ianuarie 2022 din surse externe.

De altfel, o poliţistă din Buzău a fost găsită moartă, astăzi, 31 octombrie, în propria casă.

Comentarii
  • Fatuca asta nu-i una dintre strambele fotografiate la misto cind fumau in fata sectiei de politie si care apoi au fost ciuca batailor de joc? Cea in sandale?

  • Vaccinul le-a sucit mintile!

  • De bun simț

    Păi dacă ați umplut poliția de fufăraie de asta?! Ori freacă buha toată ziua pe Facebook, ori concedii medicale fictive, ori se mersese singure ca proastele. Asta e realitatea despre puțăăraia din sistem! Uitați-vă atenți prin concediile medicale emise. Ba că o doare burtica, ba că a făcut aseară caka nuștiu cum și acum nu se simte bine, ba că e balonată, daaa, ….hopaaa, stai așa, ea e gravidă de fapt! Da cum că nu e măritată?! Eiii cum?! Domn’șăf în Loganu de serviciu pe coasta dealului….. Și tot așa! Da drepturi, bani de chirie, bani să-și cumpere case, aollleuuu, au tot înainte! Da productivitate, rezultate pt care sunt plătite în realitate, nimic. Zero !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *