Prima pagină » National » O persoană a murit şi alte şase au fost rănite după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit la Călărași
O persoană a murit şi alte şase au fost rănite după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit la Călărași

O persoană a murit şi alte şase au fost rănite după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit la Călărași

30 aug. 2022, 19:39,
în National

Un accident rutier grav a avut loc astăzi, 30.08.2022 la Călărași.O persoană a murit şi alte şase au fost rănite după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi au declarat, pentru News.ro, că poliţiştii au fost anunţaţi de producerea unui accident rutier pe DN 3, în comuna Independenţa, în care au fost implicate o autoutilitară şi un TIR. În urma impactului, şoferul TIR-ului a murit, iar cele şase persoane din autoutilitară au fost rănite.

Traficul în zonă a fost blocat, pe ambele sensuri. În urma primelor cercetări, poliţiştii bănuiesc că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Un alt accident grav a avut loc și în județul Iași

Reamintim că un alt accident grav a avut loc și în județul Iași.  Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în localitatea Cepleniţa. Un autoturism a intrat în coliziune cu o căruţă ce transporta lemne şi pe care se aflau trei persoane.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis detalii despre starea de sănătate a victimelor.

„În cursul după amiezii, în jurul orelor 15.20, a avut loc un accident rutier în sat Cepleniţa, între un autoturism în care se afla doar 1 persoană de sex masculin (şofer) şi un atelaj hipo încărcat cu lemne, peste care stăteau 3 persoane de sex masculin.
La locul accidentului au fost dirijate următoarele echipaje: Elicopter ESA 350 Iaşi, EPA Hârlău, EPA Tg. Frumos, SAJ B2.
Au fost găsite 3 victime conştiente, cooperante, neincarcerate, cea de-a 4-a persoană a fugit de la locul accidentului.
1. B.C. , 53 ani, sex M – şofer cu centura de siguranţă – policontuzionat, plăgi înţepate umăr stâng, contuzie coloana cervicală, contuzie toraco-abdominala. A fost asistat de către echipajul SMURD EPA Hârlău, ulterior fiind preluat de către elicopter şi transportat către UPU Sp. Sf. Spiridon.
2. I.V. , 28 ani, sex M – căruţaş – cădere accidentală de la înălţime (aprox. 2m – din căruţă) – Contuzie calcaneana bilaterală. Escoriaţii genunchi bilateral. A fost asistat şi transportat de către echipajul SMURD EPA Tg. Frumos la CPU Tg. Frumos.
3. P.A. , 22 ani, sex M – căruţaş – cădere accidentală de la înălţime (aprox. 2m – din căruţă) – policontuzionat, traumatism cranio-cerebral, traumatism glezna dreaptă, escoriaţii genunchi drept, contuzie cot stâng. A fost asistat şi transportat de către echipajul SAJ B2 la UPU Sp. Sf. Spiridon”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`