Prima pagină » Local » O persoană a decedat în urma izbucnirii unui incendiu, în localitatea Mogoşeşti. Mai multe echipaje de pompieri intervin în forţă – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

O persoană a decedat în urma izbucnirii unui incendiu, în localitatea Mogoşeşti. Mai multe echipaje de pompieri intervin în forţă – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

29 dec. 2021, 18:05,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un incendiu la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că flăcările au izbucnit la o locuinţă din satul Mogoşeşti, comună Mogoşeşti, judeţul Iaşi.

UPDATE: Curentul electric a fost întrerupt în localitate în urma izbucnirii incendiului la familia A.

UPDATE: Din nefericire, femeia a fost găsită. Dorina A. a decedat, pompierii găsindu-o carbonizată.

„În urma căutărilor, concomitent cu acțiunea de localizare și stingere a incendiului, victima (femeie în vârstă aproximativ 60 de ani) a fost găsită sub un planşeu căzut, în urma evaluării, victima este carbonizată în proporţie de 80%”, au mai spus reprezentanții ISU Iași.

UPDATE: Din spusele martorilor în imobil se aflau doi bătrâni. Unul dintrei aceştia era plecat, iar când s-a întors acasă a văzut flăcările.

Femeia este de negăsit. Momentan nu se ştie dacă aceasta se afla în locuinţa sau nu.

„Echipajele au ajuns greu la locul intervenţiei din cauza condiţiilor de drum, la prima recunoaştere nu au identificat victima, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 70 de mp. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare în același timp cu acțiunile de căutare ale victimei ca urmare a declarațiilor din faza inițială”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

UPDATE: Intervenţia se face cu dificultate. Maşinile de pompieri sunt lăsate la câteva sute de metri din cauza zăpezii. S-au întins furtunele şi pompierii urcă dealul cu scara în spate pentru a lichida incendiul.

Știre inițială

O persoană ar fi rănită. La faţa locului intervin trei autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor de la Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi şi un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Iaşi.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii incendiului.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *