Prima pagină » Local » O persoană a fost găsită decedată într-un pârâu înghețat din comuna Holboca. Pompierii intervin – UPDATE, FOTO, VIDEO

O persoană a fost găsită decedată într-un pârâu înghețat din comuna Holboca. Pompierii intervin – UPDATE, FOTO, VIDEO

29 dec. 2022, 13:36,
în Local

În urmă cu puțin timp, echipajele de intervenție au fost solicitate prin intermediul unui apel la număr unic de urgență 112 după ce a fost descoperită o persoană decedată într-un pârâu înghețat din Holboca, comuna Holboca, județul Iași.

UPDATE Bărbatul ar fi dispărut încă din data de 24 decembrie.

UPDATE Echipajele ajunse la fața locului au descoperit persoana decedată într-un canal cu apa înghețată. Se pare că ar fi vorba despre un bărbat de 55 de ani.

„Echipajele au ajuns la locul intervenției, persoana (cadavrul) se află într-un canal cu adâncimea de aproximativ 1 metru cu apa înghețată”,

ȘTIRE INIȚIALĂ

La fața locului se deplasează în aceste momente o autospecială de primă intervenție, SCUBA + Barca, din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii asupra producerii tragediei.

„Apel 112, persoană decedată gasită într-un pârâu înghețat, în comuna Holboca, localitatea Holboca. Se deplasează o autospecială de primă intervenție, SCUBA + Barca, din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`