Prima pagină » Local » O persoană a căzut secerată într-o farmacie din Iaşi. Medicii s-au deplasat la fața locului – UPDATE
O persoană a căzut secerată într-o farmacie din Iaşi. Medicii s-au deplasat la fața locului - UPDATE

O persoană a căzut secerată într-o farmacie din Iaşi. Medicii s-au deplasat la fața locului – UPDATE

17 feb. 2021, 12:56,
în Local

Miercuri, 17 februarie 2021, o persoană ce se afla la rând într-o farmacie din Iaşi a căzut deodată la pământ. Evenimentul s-a petrecut la o farmacie din zona Bularga. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical. De asemenea, un echipaj de poliţie a fost sesizat.

„Solicitarea a fost făcută pentru o persoană care era inconştientă, în stop cardio respirator. Sesizarea a fost făcută la 12.40”, a declarat asistent medical principal Nicolai Pralea, purtător de cuvânt SAJ Iaşi.

UPDATE: Echipajul medical de urgenţă cu medic de la SAJ Iaşi a găsit la faţa locului o persoană de sex masculin, în vârstă de 88 ani, care a suferit un accident vascular cerebral cu impotenţă funcţională a membrelor superioare şi inferioare. Este stabil hemodinamic. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă a fost transportat la UPU a Spitalului Prof. Dr. Nicolae Oblu, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`