Prima pagină » Titlurile zilei » O patrulă formată dintr-un jandarm și un polițist, snopită în bătaie! Doi iubiți le-au pus gând rău oamenilor legii! Tupeul lor a fost răsplătit cu libertatea!
O patrulă formată dintr-un jandarm și un polițist, snopită în bătaie! Doi iubiți le-au pus gând rău oamenilor legii! Tupeul lor a fost răsplătit cu libertatea!

O patrulă formată dintr-un jandarm și un polițist, snopită în bătaie! Doi iubiți le-au pus gând rău oamenilor legii! Tupeul lor a fost răsplătit cu libertatea!

23 dec. 2019, 04:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Scene incredibile la Iași. O patrulă formată dintr-un jandarm și un polițist a fost atacată în timp ce era în misiune. Doi iubiți le-au dat o adevărată lecție oamenilor legii. O tânără l-a lovit pe polițist și i-a distrus ochelarii de vedere, iar iubitul ei l-a snopit în bătaie pe jandarm. Ambii atacatori au ajuns în arestul Poliției, însă acum sunt în libertate

Ce autoritate să mai aibă polițiștii și jandarmii dacă sunt atacați în misiune, iar atacatorii le râd în nas în libertate? Vineri, pe 20 decembrie, un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm au fost atacați chiar în misiune. Legile sunt mult prea blânde la noi, iar asta face ca, acum, atacatorii să fie în libertate, fără prea multe dureri de cap. Povestea începe pe 20 decembrie, în jurul orei 20:30. Atunci, o tânără a sunat la numărul unic de urgențe 112 să ceară ajutorul polițiștilor după ce o ceartă pe care a avut-o cu iubita fratelui ei a degenerat.

Patrula a ajuns imediat în zona Ciric, acolo unde a izbucnit scandalul. Odată ajunși, polițistul și jandarmul au legitimat-o pe femeia care ceruse ajutor. La scurt timp și-a făcut apariția și iubita fratelui femeii, cea cu care se certase. Pusă pe scandal, Diana Batîr a început să țipe și să-i amenințe pe cei doi. Când a auzit scandalul, și-a făcut apariția și iubitul fetei, Mihai Sandu. Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a tăbărât peste jandarm. În tot acest timp, Batîr l-a lovit pe polițișt cu pumul în zona umărului și i-a spart ochelarii de vedere.

Au avut nevoie de întăriri

Jandarmul și polițistul au cerut ajutor, iar în zonă a ajuns o altă patrulă. Într-un final, Diana Batîr, în vârstă de 27 de ani, și iubitul său, Mihai Sandu, de 29 de ani, au fost imobilizați. Ambii au fost conduși la secție, unde au fost audiați. Ulterior, oamenii legii i-au reținut pentru 24 de ore. Tânăra a fost plasată sub control judiciar pentru 40 de zile, iar iubitul ei pentru 60 de zile. Iată că cei doi își vor petrece liniștiți sărbătorile de iarnă, fară nicio grijă pe cap, în timp ce jandarmul a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar polițistul a rămas fără ochelari.

„În baza disp. art. 227 alin.1 din Codul de procedură penală respinge, ca fiind nefondată, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași în dosarul penal nr.15136/P/2019, de arestare preventivă a inculpatului SANDU MIHAI, în prezent reținut în Arestul I.P.J. Iași, cercetat în dosarul de urmărire penală nr.15136/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și față de care s-a pus în mișcare acțiunea penală – prin ordonanța procurorului din data de 21.12.2019, ora 13:30 – sub aspectul săvârșirii de către inculpat a infracțiunii de ultraj”, au decis judecătorii.

O astfel de decizie nu face decât să încurajeze comportamentul unora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *