Prima pagină » Cultural » Din lumea filmului » O noua victima la Hollywood. Actrita Jane Seymour a fost agresata sexual
O noua victima la Hollywood. Actrita Jane Seymour a fost agresata sexual

O noua victima la Hollywood. Actrita Jane Seymour a fost agresata sexual

05 dec. 2017, 09:07,
în Cultural
a:3:{s:7:"site_id";i:3;s:6:"old_id";i:63341;s:8:"site_url";s:15:"cultural.bzi.ro";}

Jane Seymour este cea mai noua voce a campaniei #metoo, dupa ce a povestit cum a fost agresata sexual de un producator de la Hollywood.

Actrita britanica a spus ca a fost invitata la proiectia unui film acasa la producatorul respectiv si a ramas singura cu el in incapere. Acesta i-a pus mana pe picior ”intr-un loc nepotrivit”, iar actrita s-a ridicat si a plecat. Ani de zile dupa aceasta intamplare, a participat la o cina in cinstea Printesei Margareta a Marii Britanii, acasa la acelasi producator. Atunci a primit rolul care avea sa o faca faimoasa, in ”Somewhere in Time”.

Aceste informatii vin sa sprijine ideea ca producatorul respectiv este Ray Stark.

Seymour a afirmat ca si fiul sau a fost a fost drogat de un cunoscut publicist, care apoi a incercat sa il ia cu masina pe studentul in varsta de 20 de ani.

Au trecut 20 de ani de la moartea lui Puiu Calinescu, insa nimeni nu a ridicat un monument funerar pentru "regele comediei"! Actorul n-a avut loc pe "Aleea Artistilor" de la Bellu

Unul dintre cei mai importanti actori de comedie din ultima jumatate de secol a fost uitat de toata lumea, dupa moarte.

Puiu Calinescu n-a avut loc pe Aleea Artistilor, acolo unde se odihnesc numele mari ale teatrului romanesc din ultimul secol. Mormantul marelui comediant se afla intr-un colt al cimitirului Bellu, iar in 20 de ani de la data la care a trecut in nefiinta, nimeni nu a reusit sa-i ridice un monument pe masura talentului sau.

Puiu Calinescu are si acum la mormant crucea de lemn, care se sprijina de una realizata din metal si fara de care s-ar fi rupt din cauza timpului. Doua fotografii ale artistului sunt prinse de cruce, iar doua bentite tricolore ii incadreaza numele. Sub anul nasterii si cel al mortii scrie simplu: "actor”.

Cateva flori au fost, totusi, aduse relativ recent, la mormant, iar acesta a fost curatat de frunze si buruieni. Angajatii cimitirului spun ca la mormantul lui Puiu Calinescu s-a facut ultima "curatenie generala” in primavara si ca pe acolo trece foarte rar cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`