Prima pagină » Cancan » O nouă vedetă la „Vorbește Lumea”, după plecarea Lorei

O nouă vedetă la „Vorbește Lumea”, după plecarea Lorei

23 iun. 2021, 12:45,
în Cancan

Schimbările se țin lanț în emisiunea matinală de la Pro TV, astfel că și-a făcut apariția o nouă vedetă la „Vorbește Lumea”, după plecarea Lorei. Acum, alături de Cove, gașca de ajutoare are un nou membru, foarte îndrăgit de public. Rămâne de văzut cu ce alte surprize ne vor încânta pe parcursul verii membrii echipei ‘Vorbește Lumea”.

Săptămâna trecută, Lora a confirmat că pleacă de la emisiunea „Vorbește Lumea”, difuzată de Pro TV. De acum înainte, alături de Cove, îi vom vedea pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană și nu numai.

Astfel, vineri, la finalul emisiei, Sore a postat pe contul ei de Instagram o poză cu fetele, Sore, Theo și Veve, scriind: „Frumoasele mele, ne revedem curând! Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special și rămân cu ochii pe voi. Să (nu) fiți cuminți”.

O nouă vedetă la „Vorbește Lumea”

În cele din urmă, misterul a fost lămurit: invitatul special este nimeni altul decât simpaticul cântăreț Jorge. Acesta va aduce împreună cu restul găștii voia bună, informațiile interesante și provocările care ne dezmorțesc în fiecare dimineață.

Înaintea primei zile în gașca „Vorbește Lumea”, Jorge declară:

„Mă simt ca acasă la «Vorbește Lumea». E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor. Va fi o experiență cel puțin interesantă mai ales pentru că știu cât de spontani sunt.”

De ce a plecat Lora

Anunțul că Lora pleacă din emisiunea „Vorbește Lumea” a fost confirmat de către artistă la finalul ediției de vineri. Asta după ce timp de cinci luni ea și prezentatorul Gabriel Coveșeanu, cunoscut drept Cove, au format o echipă. Oficial, Lora s-a despărțit de emisiune pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale. Și totuși, adevăratul motiv ar fi fost că nu a reușit să-și renegocieze contractul, pe o sumă mai mare.

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty”, a declarat Lora.

Viviana Sposub, viitoare mămică?

Pe de altă parte, o altă controversă s-a creat cu privire la Viviana Sposub a luat prin surprindere pe toată lumea. Săptămâna trecută, aceasta s-a afișat în emisiunea de la Pro TV cu un test de sarcină în mână, alături de partenerul ei de viață, actorul George Burcea.

Descrierea care a apărut la instastory-ul postat de aceasta este: „Emoțiile de azi-dimineață”, ceea ce le-a indus fanilor că o să anunțe că se pregătesc să devină părinți. Și totuși, frumosul cuplu pare să lase așteptat marele rezulatat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *