Prima pagină » National » O nouă tragedie s-a produs pe o șosea din Germania. Un român de 32 de ani a murit, după ce a intrat cu dubița într-un TIR
O nouă tragedie s-a produs pe o șosea din Germania. Un român de 32 de ani a murit, după ce a intrat cu dubița într-un TIR

O nouă tragedie s-a produs pe o șosea din Germania. Un român de 32 de ani a murit, după ce a intrat cu dubița într-un TIR

23 iun. 2024, 16:40,
BZI.ro, în National

Un român în vârstă de 32 de ani a avut parte de un sfârșit tragic pe o șosea din Germania. Bărbatul și-a pierdut viața după ce a intrat cu dubiţa într-un TIR.

Accident rutier mortal pe A14, între sectorul de autostradă de lângă Bernburg și ieșirea Staßfurt, în direcția Magdeburg, Germania. Un român în vârstă de 32 de ani a murit după ce a intrat fără să frâneze într-un camion slovac, scrie observatornews.ro.

Un român în vârstă de 32 de ani a avut parte de un sfârșit tragic pe o autostradă din Germania

Potrivit informațiilor făcute publice de oamenii legii, șoferul unei furgonete românești, în vârstă de 32 de ani, a intrat fără să frâneze într-un camion slovac. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit la locul accidentului.

„Când am ajuns la locul accidentului, am început imediat operațiunea de salvare”, a declarat directorul operațiunilor, Markus Glass.

Din nefericire însă, cadrele medicale ajunse la fața locului nu au reușit să îi salveze viața. Decesul bărbatului a fost confirmat câteva momente mai târziu.

Aproape 20 de salvatori de la departamentele de pompieri Ilberstedt și Güsten au fost mobilizați, dar și un elicopter de salvare, mai scrie sursa anterior menționată.

Un motociclist în vârstă de 35 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a lovit violent de un autoturism, în Botoșani

Cu aproximativ o săptămână în urmă, un tragic accident de circulație s-a petrecut pe DN 29, în judeţul Botoşani, între localităţile Baisa şi Vlădeni.

Un motociclist care circula pe sensul de mers spre Suceava a pierdut, la un moment dat controlul vehiculului şi s-a izbit violent de autoturism.

„S-au iniţiat manevre de resuscitare, acestea fiind fără succes. După 40 de minute de resuscitare am declarat decesul.”, a declarat Ramona Guraliuc, medic şef UPU-SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *