Prima pagină » Actualitate » O nouă pandemie lovește lumea! Au început să cumpere milioane de doze de vaccinuri
O nouă pandemie lovește lumea! Au început să cumpere milioane de doze de vaccinuri

O nouă pandemie lovește lumea! Au început să cumpere milioane de doze de vaccinuri

19 iul. 2024, 11:14, 3 ,
în Actualitate

O nouă pandemie lovește lumea! Multe state au început să cumpere zeci de milioane de doze de vaccinuri împotriva gripei aviare, în timp ce altele încearcă să dezvolte seruri noi.

Multe țări se pregătesc pentru o pandemie de gripă aviară. Revista Nature notează că nu este vorba despre o situație care să ne amenințe în viitorul apropiat. Totuși, acest lucru nu este exclus.

O nouă pandemie lovește lumea!

Numărul bovinelor infectate cu gripă aviară este în creștere, în America. În acest context, multe state ale lumii au început deja să se pregătească pentru o eventuală pandemie. Este vorba despre măsuri de precauție. Astfel, ar trebui să nu mai fim luați pe nepregătite.

„Deocamdată, virusul nu prezintă caracteristicile necesare pentru a provoca o pandemie. Însă vorbim despre un virus gripal, iar în această situație orice mutație poate schimba complet datele problemei”, a declarat Scott Hensley, imunolog în cadrul Universității din Pennsylvania, citat de Nature.

O decizie importantă în această situația a venit săptămâna trecută de la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA (HHS). Autoritatea oferit companiei farmaceutice Moderna din Cambridge, Massachusetts, suma de 176 de milioane de dolari. Astfel, compania se va folosi de acești bani pentru crearea unui vaccin.

Simultan, oficialii din cadrul Coaliției pentru Inovații în Prevenirea Epidemiilor (CEPI) au afirmat că jumătate dintre dozele de vaccin existente au fost deja achiziționate.

Institutul Zooprofilactic Experimental din Veneția, Italia, a anunțat că dezvoltă teste pe care le distribuie centrelor de cercetare din toată Europa pentru detectarea particulelor virale și a anticorpilor care fac dovada unei posibile infectări.

Alte patru cazuri umane de gripă aviară confimate în SUA

Un grup de specialiști de la mai multe centre de cercetare din SUA și Marea Britanie a publicat recent o bază de date cu toate posibilele mutații ale hemaglutininei, substanță de natură proteică, pe care virusul gripei aviare o poate folosit pentru a pătrunde în celule.

Depistarea acestor mutații ar putea reduce semnificativ timpul necesar identificarii posibilelor focare de infecție, precum și reducerea pericolului răspândirii virusului, susțin autorii studiului.

Alte patru cazuri umane de gripă aviară înalt patogenă au fost confirmate în statul american Colorado de către Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, ridicând numărul total de cazuri la nouă din 2022, informează Xinhua.

Cele patru cazuri au fost raportate de acest stat vineri, iar CDC a confirmat infecţia duminică, conform unui comunicat. Toate cazurile au fost semnalate în rândul lucrătorilor implicaţi în sacrificarea păsărilor la o fermă avicolă care se confrunta cu un focar de gripă aviară H5N1 înalt patogenă.

Lucrătorii au raportat simptome după ce au fost expuşi la păsări infectate. Potrivit CDC, aceştia au prezentat febră, frisoane, tuse, dureri în gât, conjunctivită şi lăcrimare a ochilor. Până în 12 iulie, focarele de gripă aviară afectaseră păsări de curte din 48 de state americane şi 152 de turme de vite din 12 state, conform CDC, ce se așteaptă ca o nouă pandemie lovește lumea.

Comentarii
  • da, grip aviara produsa in laborator ,,,din pix

  • Va fi o pandemie de catuse si STREANG !

    Acesta este preambulul la ce va urma:CADEAREA Netului, comunicatiilor de tot felul si curentului electric timp de trei zile.
    In acest timp toti CRIMINALII satanisti, shobolani paduchiosi, etc, vor fi arestati, Mass-media Vanduta va fi pe butuci si vor incepe sa fie arestati si mancatorii de kk, dupa care turnurile Tesla vor asigura energia electrica, si timp de 7 zile, 24 de ore pe zi va rula pe toate tembelizoarele din lume acelasi documentar de 8 ore care se va repeta.
    Multi vor ajunge la nebuni sau se vor sinucide daca vor urmari acest documentar in care se vor spune multe adevaruri crunte ascunse de jidanimea satanista.
    Streangul va asteapta pe toti cei care ati ucis cu injectia, cu legea sau cu articolele si emisiunile care au dus la vaxarea idiotilor.
    GENOCIDUL a fost necesar pentru a curata planeta de IDIOTI dar acum se pregateste sa inceapa exterminarea criminalilor !
    Deja Mosh Leguma Bideu s-a imbolnavit de Covid, adica a fost arestat, SUA are guvern militar de o saptamana si ceva, SUA si ISRAEL se vor evapora ca state asa cum le cunoastem, SUA Company Rockefeller va intra in FALIMENT, si multe alte lucruri se vor intampla in viitorul foarte apropiat.
    Marea DERATIZARE a inceput cu exterminarea shobolanilor criminali nazisti si teroristi din Tel Aviv.
    Urmeaza exterminarea in masa a criminalilor teroristi paduchiosi !

    V-am spus ca va fi o lunga vara fierbinte !
    Stati pe faza ca nici nu stiti ce pierdeti: STREANGUL !

  • ExitTheWHO.com

    TOP ZECE MOTIVE PENTRU A TE OPUNE MODIFICĂRILOR ADUSE REGULAMENTELOR SANITARE INTERNAȚIONALE

    1. SCHIMBAREA DIN CONSULTATIV ÎN OBLIGATORIU: Schimbarea naturii generale a Organizației Mondiale a Sănătății dintr-o organizație consultativă, care doar face recomandări, într-un organism de conducere ale cărui proclamații ar fi obligatorii din punct de vedere juridic. (Articolul 1 și Articolul 42)

    2. URGENȚE POTENȚIALE MAI DEGRABĂ DECÂT REALE: Extinde în mare măsură domeniul de aplicare al Regulamentului Sanitar Internațional pentru a include scenarii care au doar un „potențial de a avea un impact asupra sănătății publice”. (Articolul 2)

    3. IGNORAREA DEMNITĂȚII, A DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR OMULUI: Se caută să se elimine „respectul pentru demnitatea, drepturile omului și libertățile fundamentale ale cetățenilor.” (Articolul 3).

    4. PLANUL DE ALOCARE: Oferă directorului general al OMS controlul asupra mijloacelor de producție prin intermediul unui „plan de alocare a produselor de sănătate” pentru a solicita statelor dezvoltate partenere să furnizeze produse de răspuns la pandemii, conform instrucțiunilor. (Articolul 13A)

    5. TRATAMENTE MEDICALE OBLIGATORII: Oferă OMS autoritatea de a solicita examinări medicale, dovada profilaxiei, dovada vaccinării și de a pune în aplicare urmărirea persoanelor cu care se intră în contact, carantina și TRATAMENTUL. (Articolul 18)

    6. CERTIFICATE DE SĂNĂTATE GLOBALĂ: Instituirea unui sistem de certificate de sănătate globală în format digital sau pe suport de hârtie, inclusiv certificate de testare, certificate de vaccin, certificate de profilaxie, certificate de recuperare, formulare de localizare a pasagerilor și o declarație de sănătate a călătorului. (Articolele 18, 23, 24, 27, 28, 31, 35, 36 și 44 și Anexele 6 și 8)

    7. PIERDEREA SUVERANITĂȚII: Ar împuternici Comitetul de Urgență să treacă peste deciziile luate de națiunile suverane cu privire la măsurile de sănătate și ar face ca deciziile Comitetului de Urgență să fie definitive. (Articolul 43)

    8. COSTURI FINANCIARE NESPECIFICATE, POTENȚIAL ENORME: Redirecționarea unor miliarde de dolari nespecificate către Complexul Industrial de Urgență Spitalier și Farmaceutic, fără să se ofere vreo socoteală. (Articolul 44A)

    9. CENSURAREA: Extinde considerabil capacitatea Organizației Mondiale a Sănătății de a cenzura ceea ce aceasta consideră a fi dezinformare și informare eronată. (Anexa 1, pagina 36)

    10. OBLIGAȚII DE COOPERARE: Creează o obligație de a construi, furniza și întreține infrastructura RSI (Regulamentului Sanitar Internațional) la punctele de intrare. (Anexa 10)

    StopTheWHO.com ExitTheWHO.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *