Prima pagină » National » O nouă materie pentru elevii de liceu! Klaus Iohannis a semnat decretul
O nouă materie pentru elevii de liceu! Klaus Iohannis a semnat decretul

O nouă materie pentru elevii de liceu! Klaus Iohannis a semnat decretul

10 aug. 2023, 16:04, 2 ,
în National

Elevii de liceu vor avea o nouă materie după ce Klaus Iohannis a semnat decretul încă din 2021. Totuși, această nouă materie va intra din anul școlar 2023-2024.

Nu numai că sistemul este putred, dar există situații de-a dreptul revoltătoare. De exemplu, un elev care a luat inițial nota 6,60 la matematică a depus contestație, iar rezultatul a fost unul fabulos:

„Filip a ieșit din examenul de evaluare la mate spunând că a făcut aproape tot corect. L-a verificat și proful de mate și a confirmat, l-a felicitat și i-a spus că ia 9,50 minim la mate. Dar când s-au afișat notele săptămâna trecută…ȘOC TOTAL…6,60 la mate!”, a scris femeia.

O nouă materie pentru elevii de liceu!

Începând cu anul școlar următor, elevii din țara noastră vor beneficia de o adăugare semnificativă în planul de învățământ. În clasele a XI-a și a XII-a, odată cu revenirea la programul normal de cursuri în anul școlar 2023-2024, se va introduce o nouă materie în orarul lor. Aceasta se numește „Istoria Evreilor. Holocaustul” și va fi susținută o oră pe săptămână. Această decizie a fost oficializată de Președintele Klaus Iohannis încă din luna noiembrie a anului 2021.

Potrivit informațiilor furnizate de către sursa Edupedu, elevii vor avea parte de o experiență de învățare complet nouă începând cu anul școlar iminent, în această toamnă. Atât elevii de liceu din clasa a XI-a, cât și cei din clasa a XII-a, vor beneficia de o oră pe săptămână dedicată studiului materiei „Istoria Evreilor. Holocaustul”. Anunțul a fost făcut public de către Ligia Deca, Ministra actuală a Educației, prin intermediul rețelelor de socializare.

Învățământul profesional special va include, de asemenea, această nouă materie în programul său de studiu, dedicându-i un loc în programa clasei a XII-a. Restul liceenilor vor aborda această disciplină în cadrul anului lor de clasa a XI-a. Este important de menționat că această materie va fi predată o singură oră pe săptămână. Deși inițiativa a fost semnată de Președintele Klaus Iohannis încă din luna noiembrie a anului 2021, introducerea oficială în planul de învățământ va avea loc începând cu noul an școlar.

România Educată a lui Iohannis este în moarte clinică

Președintele Iohannis a câștigat două mandate spunând că programul ”România Educată” va reforma din temelii învățământul românesc care suferă la mai toate capitolele. Totuși, nu numai că nu a reformat învățământul dar pare că programul inițiat de Iohannis este în moarte clinică.

Asta putem vedea din faptul că la Bacalaureat sunt note dezastruase, putem vedea de grevele din învățământ și din faptul că elevii olimpici nu mai vor să-și continue studiile în România pentru că nu au încredere în sistemul național.

Ba mai mult, puținii elevi/studenți care aleg să urmeze studiile în țară pleacă ulterior în Vestul sau Nordul Europei pentru salarii și condiții net superioare față de România.

Comentarii
  • Lasă că în schimb a semnat dulapul inutil să învățați materia obligatorie istoria holocaustului care mu a abut loc în Romănia și nu romănii au provocat așa ceva , apoi urmeaźa să 8nvățați de la grădiniță ca e cool să fii gay și ce mișto e sq se fotă băieții 8n cur , 8n america se predq deja la clasele primare cum se face sexul oral corect , poveeti cu bulsngii drăguți…… Romania educată a dulapului inutil

  • Nota interna la disciplina Istoria evreilor

    Daca elevului Itzic Goldberg nu i se da nota 10 din oficiu la aceasta disciplina se va considera ca profesorul este antisemit, scoala in care invata elevul este antisemita, inspectorul general al judetului este antisemit (mama elevului GoldBerg, Rashela va fi inspector de specialitate), iar presa va afisa BreakingNews cu focarul de antisemitism descoperit de autoritatile vigilente si infierat in conformitate cu Directivele Euro-Atlantice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *