Prima pagină » Sport » O nouă înfrângere pentru Poli Iași! Andrei Cristea, eliminat în primul meci pe banca ieșenilor!
O nouă înfrângere pentru Poli Iași! Andrei Cristea, eliminat în primul meci pe banca ieșenilor!

O nouă înfrângere pentru Poli Iași! Andrei Cristea, eliminat în primul meci pe banca ieșenilor!

15 feb. 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Politehnica Iași a suferit ieri, pe propriul teren, o nouă înfrângere. De data aceasta, ieșenii au fost învinși de cei de la Astra Giurgiu, scor 2-3. În plus, tehnicianul Politehnicii, Andrei Cristea, a fost eliminat în timpul partidei care a avut loc ieri, la prânz, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”.
Elevii lui Andrei Cristea au început excelent meciul din Liga I la fotbal, reușind să deschidă scorul prin De Iriondo, în minutul 2. Astfel, la o învălmășeală produsă în careul oaspeților, după un corner executat de pe partea dreaptă, portarul a respins mingea în piciorul lui De Iriondo, de unde a ricoșat în plasă. Totuși, până la pauză, Astra a revenit, reușind să conducă la pauză cu scorul de 3-1.

Ieșenii au condus, dar tot degeaba!

În minutul 31, Montini a marcat cu un șut din colțul careului mic, în minutul 36 Canadija a trimis în poarta de pe linia de șase metri, după ce a primit o pasă excelentă de la Montini, iar, în minutul 42, mingea a ajuns cu noroc la Wuthrich, dupa ce a ricoșat dintr-un adversar. Elvețianul a pătruns în careu și a marcat cu un șut de la 11 metri.
Calcan a readus speranțele pentru ieșeni, în minutul 50, printr-un gol de pus în ramă. Acesta a marcat dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, din poziție centrală. Până la finalul partidei, balanța a înclinat în ambele sensuri, dar ieșenii au presat mai mult. Un alt aspect demn de notat este faptul că, în minutul 79, tehnicianul ieșenilor, Andrei Cristea, a primit cartonașul roșu pentru proteste. Acesta a fost trimis în tribună.

Echipele aliniate pe teren

Au evoluat următoarele echipe:
Poli Iași: Brănescu – Cană (Zaharia ’75), Mihalache, Răzvan Popa (Frăsinescu ’46), Baxevanos – Gaitan, De Iriondo, Antonio Stan – Dylan Flores (Vanzo ’46), Zajmovici (Popadiuc ’60), Alvarez Vega. Antrenor Andrei Cristea;

Astra: M. Popa – Hugo Sousa, Gaman, Grahovac, David Bruno – Boe-Kane, Canadija (Jovanovici ’90+1), Wuthrich – Stahl (Crepulja ’83), Montini (Krpici ’60), Balaure (Răduț ’61). Antrenor Eugen Neagoe;

Cartonașe galbene: Cană ’16, Frăsinescu ’54, De Iriondo ’63, Vanzo ’78, Popadiuc ’78, Calcan ’84, Baxevanos ’88 / Montini ‘6, Hugo Sousa ’64;

Cartonaș roșu: Andrei Cristea (antrenor) ’79, pentru proteste.

Arbitri: Florin Andrei – Ovidiu Artene, Daniel Mitruti – Horia Mladinovici;

Observator: Liviu Ciubotariu.

În urma acestui rezultat, Astra ramâne pe locul 13, cu 25 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 12. Poli Iași ocupă ultimul loc (16), cu doar 16 puncte. Din păcate, ieșenii se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *