Prima pagină » Sport » O nouă înfrângere la scor suferită de Poli Iași! Daniel Pancu trebuie să găsească soluții pentru lipsa jucătorilor!
O nouă înfrângere la scor suferită de Poli Iași! Daniel Pancu trebuie să găsească soluții pentru lipsa jucătorilor!

O nouă înfrângere la scor suferită de Poli Iași! Daniel Pancu trebuie să găsească soluții pentru lipsa jucătorilor!

26 oct. 2020, 02:00,
în Sport

Formația Astra Giurgiu a învins sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), echipa Poli Iași, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Pentru giurgiuveni este prima victorie din actuala ediție a primului eșalon. Golurile au fost marcate de Găman ’62, Budescu ’84 (penalti), Wuthrich ’89 și Radunovic ’90+2 (penalti).
În minutul 30, de la oaspeți a fost eliminat Francisc Cristea. Și gazdele au avut un jucător eliminat, în minutul 52, respectiv pe Valentin Gheorghe.

Încăpățânare, lipsa unui spirit de luptă și greșeli personale impardonabile

Daniel Pancu anunța înaintea meciului de sâmbătă, de la Giurgiu, că merge pentru a lua toate cele 3 puncte din înfruntarea cu ultima clasată, Astra. Și, după cum a început partida, părea că lui „Pancone” i se va îndeplini dorința. Poli a avut, însă, o dominare sterilă, ce n-a ținut foarte mult. În plus, în minutul 30 a ieșit la rampă centralul Sebastian Colțescu, care s-a dat în stambă și a dat direct un cartonaș roșu, deși faultul lui Francisc Cristea de la mijlocul terenului a fost provocat mai mult de adversar și nu ar fi meritat mai mult de un galben.

Totuși, nu se poate da vina doar pe arbitraj pentru partida slabă făcută de ieșeni la Giurgiu. Daniel Pancu se tot plânge că nu are jucători pe fiecare post, dar îl scoate pe Onea de pe teren în minutul 2, deși tânărul a avut câteva partide bune, cel puțin în comparație cu alți colegi de echipă, precum Bușu, care, sâmbătă seara, a făcut un penalti și a gafat din nou, așa cum a făcut-o aproape meci de meci, de la începutul campionatului. La final, Poli a încasat 4 goluri, cu 2 penaltiuri (date pe bună dreptate de Colțescu, de data aceasta). În plus, ieșenii au mai pierdut 1 titular pentru următoarele partide, după ce Francisc Cristea a primit cartonașul roșu, la fel ca Ovidiu Mihalache, în meciul de la Craiova. În eventualitatea în care staff-ul tehnic din Copou nu va găsi repede soluții, în principal aducerea unor tineri din Iași la echipă, pare că formația condusă de Daniel Pancu se va îndrepta vertiginos către retrogradare.

Caseta tehnică a partidei

Astra Giurgiu: Lazar – D. Bruno, Graovac, Găman, Radunovic – G. Șerban (Canadjija ‘2), Crepulja, Stahl (Merloi ’85) – V. Gheorghe, Montini (Wuthrich ’65), Budescu (Balaure ’86). Antrenor: Alexandru Radu;
Poli Iași: Bosz – Cabral, De Iriondo, Baxevanos, Bușu – F. Cristea, Onea (Calcan ‘2), Passaglia – Platini, A. Cristea (Acka ’33), Popadiuc (Zajmovic ’57). Antrenor: Daniel Pancu;
Cartonașe galbene: V. Gheorghe ’31, ’52, Montini ’45 / Calcan ‘8, Platini ’32, Acka ‘45;
Cartonașe roșii: V. Gheorghe ’52 / F. Cristea ’30;
Arbitri: Sebastian Colțescu – Vasile Marinescu, Stelian Slabu – Andrei Antonie;
Observatori de arbitri: Laszlo Sajtos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *