Prima pagină » Sport » O nouă încercare pentru Denis Alibec: ce transfer îl așteaptă în vară!
O nouă încercare pentru Denis Alibec: ce transfer îl așteaptă în vară!

O nouă încercare pentru Denis Alibec: ce transfer îl așteaptă în vară!

09 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Denis Alibec ar putea fi primul jucător de care Astra Giurgiu se va despărți în această vară. Atacantul a cedat rugăminților patronului și a acceptat să rămână pentru ca echipa să intre în play-off, deși avusese o ofertă de la Legia Varșovia.
Acum, după ce Astra nu va avea dreptul de a juca în cupele europene, Alibec este decis să plece.

„A fost acea ofertă din Polonia pentru el în februarie – martie, dar, de comun acord cu patronul, a rămas să ajute echipa. Acum i-am spus că targetul lui trebuie să fie minimum 5 goluri și 2-3 assist-uri, ca să poată face transferul pe care și-l dorește! Motivația tuturor era să jucăm în Europa și să ne clasăm pe locul III”, a dezvăluit Bogdan Andone.

Bogdan Andone a dezvăluit cum se antrenează Budescu și Alibec

Antrenorul echipei din Giurgiu a mai spus că Denis Alibec nu este singurul care ar putea pleca – mai sunt monitorizați și Mihai Răduț și Valentin Gheorghe. Iar Alibec și Budescu ar putea fi decisivi pentru naționala lui Mirel Rădoi.

„Sunt doi jucători de calitate extraordinară la ce e în momentul de față în fotbalul românesc. Chiar dacă partea fizică nu-i atuul lor și chiar dacă mai dau din gură, ei își fac treaba. Mai comentează că iar alergăm, acum două zile am alergat la fel, mormăieli, nu comentarii. Le mai aud, că stau între ei! Nimeni nu e îndrăgostit de partea fizică. Dar se pregătesc foarte bine, Denis arată bine, are nevoie de reușite”, a adăugat Bogdan Andone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *