Prima pagină » Actualitate » O nouă gafă făcută de Carmen Iohannis! Totul a fost surprins de fotografi! – FOTO

O nouă gafă făcută de Carmen Iohannis! Totul a fost surprins de fotografi! – FOTO

23 apr. 2024, 12:03,
BZI.ro, în Actualitate

Prima Doamnă a României a atras toate privirile, la cea mai recentă apariție alături de președintele Klaus Iohannis, la vizita din Coreea de Sud. Carmen Iohannis a făcut o nouă gafă, în imaginile din vizita oficială a șefului statului în țara asiatică, observându-se cum aceasta îl ia de mână pe soțul său, gest considerat neprotocolar.

O nouă gafă făcută de Carmen Iohannis!

Președintele Klaus Iohannis și-a început luni, 22 aprilie 2024, vizita oficială în Coreea de Sud. Împreună cu soția sa, șeful statului a depus o coroană de flori la Cimitirul Național din Seoul.

„Vizita mea oficială în Republica Coreea a început astăzi, la Cimitirul Naţional din Seul. Am adus un omagiu victimelor de război din Coreea de Sud, onorând sacrificiul acestora pentru libertate, pace şi democraţie”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis într-un mesaj pe X.

Într-una dintre imaginile publicate în mediul online, Klaus și Carmen Iohannis au fost surprinși ținându-se de mână. Protocolul interzice, în mod normal, astfel de gesturi în asemenea situații, cei doi având calitate oficială, de reprezentanți ai statului român.

Primele imagini de la ceremonia solemnă au apărut pe pagina de social media a președintelui.

Îmbrăcată într-un costum negru ce îi vine impecabil, Carmen Iohannis a atras toate privirile în Coreea de Sud. Accesoriul inedit purtat de Prima Doamnă a fost o pereche de mănuși albe. Acestea au fost oferite celor doi reprezentați ai României în momentul în care au ajuns în fața monumentului dedicat victimelor războiului.

Altfel, Klaus Iohannis a vizitat și Zona Demilitarizată coreeană. Înființată în 1953, aceasta este, de fapt, o fâşie de pământ ce traversează Peninsula Coreeană, având o lungime de 250 de kilometri şi o lăţime de patru kilometri. Ea funcţionează ca zonă tampon între Coreea de Sud şi Coreea de Nord.

„Astăzi am vizitat, de asemenea, zona demilitarizată și am primit o informare din partea comandantului UNC/CFC/USFK, generalul Paul LaCamera, cu privire la provocările în materie de securitate”, a mai anunțat Iohannis.

Vizita oficială se va încheia miercuri, 24 aprilie 2024, ocazie cu care vor fi semnate mai multe memorandumuri în domeniile apărării, energiei şi în cel al cooperării în situaţii de urgenţă.

Gafele Primei Doamne

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de mai mult timp, soția președintelui României a intrat în vizorul tuturor prin ținutele pe care alege să le poarte la diferite întâlniri extrem de importante.

Carmen Iohannis a reușit, anul trecut, să atragă toate privirile încă din prima zi în Kenia, alături de Klaus Iohannis. Aceasta a reușit să se facă remarcată și nu a putut trece neobservată prin ținuta pe care a ales-o.

Dacă până acum purta rochii colorate, fie cu imprimeuri florale, fie simple, de data aceasta, tot pe o cromatică aparte a mers, însă a purtat un costum din două piese. Carmen și Klaus Iohannis au ajuns în Kenya, prima țară inclusă în turneul din Africa și au fost întâmpinați de miniștrii Eliud Owalo și Peninah Malonza, alături de care s-au și pozat, moment în care toată lumea a sesizat gafa vestimentară pe care a făcut-o.

Atunci, Carmen Iohannis și-a ales niște sandale, cu care a reușit să încalce protocolul și ceremonialul diplomatic. La astfel de apariții extrem de importante, se pare că degetele nu trebuie să fie la vedere. Deși încălțămintea aleasă de soția lui Klaus Iohannis este de la brand-ul Valentino Garavani și costă 1.145 de euro, se pare că designerul ei a făcut o greșeală mare atunci când le-a ales pentru ținuta purtată.

Acum, în Coreea de Sud, Carmen Iohannis a făcut o nouă gafă, în imaginile din vizita oficială a șefului statului în țara asiatică, observându-se cum aceasta îl ia de mână pe soțul său, gest considerat neprotocolar.

Comentarii
  • suntem panarame la nivel de reprezentare!

  • Va rugam frumos nu mai spuneti ,,prima doamna ” acest titlu nu exista in Romania. Carmen muehanus il tinea de mana pe mue hannus ,credea ca este salamul de sibiu pe care il su-jea ea inaiinte la ceilalti muje cu care se taraia aceasta carmenita mu- ista de salamuri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *