Prima pagină » National » O nouă declarație schimbă lucrurile în cazul Dianei, tânăra care a fost atacată de urs

O nouă declarație schimbă lucrurile în cazul Dianei, tânăra care a fost atacată de urs

17 iul. 2024, 08:41, 1 ,
în National

O nouă declarație recentă schimbă lucrurile în cazul Dianei, tânăra care a fost atacată de urs. Noi informații ies la iveală în cazul fetei atacate mortal de urs pe Jepii Mici. Ea a murit pe 9 iulie, după ce plecase într-o drumeție pe un traseu montan din Masivul Bucegi, împreună cu un prieten.

La un moment dat, cei doi au fost urmăriți de un urs, iar Diana nu a reușit să scape din ghearele animalului care a atacat-o și a aruncat-o într-o prăpastie de peste 200 de metri. Scenele terifiante s-au petrecut sub ochii prietenului ei, care a încercat minute în șir să alunge animalul sălbatic.

Declarația care schimbă tot ce se știa în cazul Dianei, fata ucisă de urs

Tragedia de pe Jepii Mici a zguduit întreaga țară. Inițial, se credea că tânăra era împreună cu iubitul ei pe traseu când a fost atacată de animalul sălbatic. Tânărul afirmă că ursul a atacat-o pe Diana chiar pe potecă, dar se pare că lucrurile stau altfel.

Un martor care a auzit țipetele fetei a relatat că s-a întâlnit cu băiatul care cobora pe traseu, în timp ce tânăra se lupta singură cu animalul sălbatic.

„A apărut pe Facebook declarația unui martor care a fost în zonă, s-a întâlnit cu individul și a auzit fata certându-se cu ursul. Conform postării, băiatul era singur și cobora: Când am ajuns în poienița de la refugiu, l-am văzut pe bărbat, am salutat, dar nu a răspuns. Primul gând a fost: ce ciudat, un ciudat.

Legat de fată, zicea așa: Urcam pe potecuță când am început să auzim ca un fel de bolborosit de voci, mi se părea că sunetul vine din spate, adică de la refugiul Salvamont. Cei doi pași pe care noi i-am făcut mai sus, sunetul a devenit mai clar. O femeie gonea ursul, exista acolo o intensitate a confruntării și apoi brusc liniște. Nu urlete, nu nimic, doar vocea ei fermă pusă pe gonit animalul. Am făcut o poză la cascadă, pe care m-am uitat ulterior și arăta 13:58. Câteva momente, minute mai devreme se auzise vocea. Deci ancora în timp există. Pentru fată, lucrurile s-au încheiat în punctul acela. 13:50 – 1400.

Mi-a fost clar ulterior. Ce n-am știut e că ea de pe poteca îngustă de pe Valea Jepilor a căzut fix în vale, din relatările din presă ulterioare, și că ursul fix cu ea acolo”, se arată într-o postare distribuită pe Facebook.

Presupusul iubit al Mariei Diana a stârnit controverse în mediul online

La câteva zile de când a avut loc tragedia din Jepii Mici, din Bușteni, presupusul iubit al Mariei Diana a făcut o declarație cel puțin controversată. Comportamentul acestuia, în urma traicului eveniment, ridică mai multe semne de întrebare.

Declarațiile tânărului au stârnit controverse în rândul internauților, mulți dintre ei fiind sceptici față de versiunea sa și sugerând că ar putea minți. În ciuda asigurărilor oferite de el, scepticismul continuă să crească pe rețelele sociale, unde utilizatorii pun la îndoială adevărul spuselor lui și solicită o investigație mai amănunțită a tragediei.

La scurt timp după ce au apărut aceste declarații, în mediul online, un presupus martor ocular a făcut și el o declarație care schimbă lucrurile în cazul Dianei, tânăra care a fost atacată de urs.

Comentarii
  • Care prieten, care presupus iubit!! N-ați văzut ce a declarat mama fetei? Nu exista nicio astfel de legătură între cei doi tineri. Era doar un cunoscut de-al ei, atâta tot. Poate nici nu a vrut să se implice mai mult, n-a vrut să-și riște viața, deși, din punct de vedere moral, trebuia să o protejeze. Eu cred că i-a fost frică să se implice, și a lăsat-o pe fată în voia sorții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *